- Poruka
- 23.504
Ona ne predstavlja nego pretstavlja. I nije moja nego vasa!...e al ti je predstavnica.....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ne predstavlja nego pretstavlja. I nije moja nego vasa!...e al ti je predstavnica.....![]()
O, Čvrsnice....Pa, gde si ti? Dobro nam došao u našu riblju čardu. Lepo te je videti van politike. E, ovde možeš da se opustiš. Ovde se teže odlučujem na ban.
Jesi li i ti pecaroš ili si lovac? Ima li ribe u Trebižetu?
Nisi dobro video. Dodji na fudbal, kazi dve tri reci protiv ovih ili onih i da vidis Bogami, kako nije tanko nego gusto i vatreno!e puno fala na dobrodoslici.
ma nebi bio na politici toliko da sam mogao nac prije nesto ovako.gledao po sportu,po ovom,onom,al sve tanko.pa se sjetim na kraju da sam lovac i krenem u kafanu.
u ribu sam prije isao ali samo na neretvu,daleko mi trebizat.....al neretvanska pastrmka ko iz raja izasla
lovac sam vec duzi niz godina.
znaci riba je kod tebe na dnevnom redu?
Nisi dobro video. Dodji na fudbal, kazi dve tri reci protiv ovih ili onih i da vidis Bogami, kako nije tanko nego gusto i vatreno!![]()
![]()
![]()
bio,vidio,pobjegao![]()
e puno fala na dobrodoslici.
ma nebi bio na politici toliko da sam mogao nac prije nesto ovako.gledao po sportu,po ovom,onom,al sve tanko.pa se sjetim na kraju da sam lovac i krenem u kafanu.
u ribu sam prije isao ali samo na neretvu,daleko mi trebizat.....al neretvanska pastrmka ko iz raja izasla
lovac sam vec duzi niz godina.
znaci riba je kod tebe na dnevnom redu?
Na kojoj temi? Kud pobeze a neupotrebi svijetlo oruzje?![]()
Kad spomenu Neretvu... Sećam se mog prvog noćnog pecanja. Imao sam nekih 9-10 godina. Deda me poveo na jegulje na ušće Neretve. To pecanje neću nikada zaboraviti. Natukli smo jegulja, ne zna se. Po svu noć, praporci zvone li zvone.Nisu mogli da me oteraju u auto na spavanje. Valjda sam se tada ozbiljno i zarazio ovom opsesijom zvanom pecanje.
Mada, i lov mi nije stran. Opet kao klinca me zarazio lovom stric u Ljubuškom. Znali smo danima zaredati da čekamo liske pred veče kada se vraćaju sa vode. Ali ipak prvo što sam upucao je išlo po zemlji. Jedna šetka sa prelepim krznom. Ako ne računam džudžana, koga sam upucao pored stričevog kokošinjca iz njegove puške. Valjda je i to neki lov. Mada su me kasnije olešili od batina što sam dirao pušku bez pitanja.
Odem i sada, uglavnom na krupnu divljač. Ali, ipak je pecanje moja prva ljubav.
Trebao si na Grobarsku temu da odes pa da vidis kakve sam im pesme ispevao. Fale samo gusle!![]()
![]()
![]()
Odguslaj onda Grobarima jednu da se upiske!ma nacu ja gusle,nije problem,toga barem ima kod nas,a znao bi i guslat![]()
A jesi li pecao na Palickom jezeru?
Ona ne predstavlja nego pretstavlja. I nije moja nego vasa!![]()
Zena mi je prof srpskog. I kaze mi da si ti u pravu!....jesi li proverio?
Sipak!Ilke a meni???
Sipak!![]()
![]()
Nisi trazio na vreme i konobaricu sam zakljuc'o kod mene u "kancelariju"![]()
![]()
![]()