Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
evo, pijem ovaj Napoleon i veceras, ovo je jedna moja fotkica, ostala od onog takmicenja CokoladaGle kolko nas je ovde.
Sipaj svakom po casu

Ziveli, drugari!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo, pijem ovaj Napoleon i veceras, ovo je jedna moja fotkica, ostala od onog takmicenja CokoladaGle kolko nas je ovde.
Sipaj svakom po casu
Ziveli Lunjoevo, pijem ovaj Napoleon i veceras, ovo je jedna moja fotkica, ostala od onog takmicenja Cokolada
![]()
Ziveli, drugari!![]()
bas!Kako su lepe ove kafanice na periferiji...
Leb i sol i Smak su mi omiljene domace grupe. Normalno i ekv....kako me gadjas veceras,Logane!
i Vlatkove stvari mnogo volim, izgleda da si i ti bio u tom mom jazz lokalu devedesetih, pa mi citas dusu!![]()
isto ih mnogo volim, ali za Smak i Ekv mi treba posebno raspolozenje, ne mogu uvek da ih slusamLeb i sol i Smak su mi omiljene domace grupe. Normalno i ekv....
Devojka peva prateci vokal na koncertu Smaka, inace je i pesma grupe smak. A bubnjar je bubnja Kepa osnivac legendarne grupe, uz Točkaovo prvi put cujem i dobro je! cura bas ume glasom da ocara!
ma sve sam drugo skontala, jedino curu nisam, ali sjajna je!Devojka peva prateci vokal na koncertu Smaka, inace je i pesma grupe smak. A bubnjar je bubnja Kepa osnivac legendarne grupe, uz Točka