- Poruka
- 9.958
Kad koristis MozilluLogane, ne vidim ništa (piše da firefox ne može da otvori).
Ali što se mene tiče ja bih te zamolila za kasnije, jer sam rešila da izađem malo napolje po suncu...
pa ću posle odraditi zadatak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad koristis MozilluLogane, ne vidim ništa (piše da firefox ne može da otvori).
Ali što se mene tiče ja bih te zamolila za kasnije, jer sam rešila da izađem malo napolje po suncu...
pa ću posle odraditi zadatak![]()
Ništa joj ne fali, posle se otvorio video ...Kad koristis Mozillu![]()
Pa samo ubacis svoju sliku u program. A imas ponudjeno vise filmova.Čekaj, jel si ovo ti, tvoja faca?
MangupSad cu pesmicu da pustim ovom mangupu, a gif cu kasnije.
Znam, to stalno rade na tviteru, ali nisam nešto bila zainteresovana...Pa samo ubacis svoju sliku u program. A imas ponudjeno vise filmova.
Extra jeee
Isti kao u spotu.Mangup![]()
A ja piratZnam, to stalno rade na tviteru, ali nisam nešto bila zainteresovana...
ima tamo par gospodja koje vole da budu glumice u njima dragim filmovima![]()
E ovo je moja slika.E, al mi ovo omiljeno.I stoji mi u kuhinji zalepljeno iznad sudopere, kad vidim hrpu sudova nakon posla, da mogu prvo da se nasmejem i pozovem Veliki Manitu da operemo sudove umesto da ih rado bacimo u kantu.
Pogledajte prilog 849773
Izvoli!E ovo je moja slika.
Stampam odmah.
Biseri, rum, konjak, pucine...A ja pirat
Brada, marama![]()
A ja malo romanticnije od tebe...ujutru cistim sneg,pa radim do 19-20...Biseri, rum, konjak, pucine... ❤
Joj, da ne nabrajam dalje, kad se setim sudopere, usisivaca, ves masine, subota...
Ide mi da ti otmem taj tvoj brod i nestanem, eheeej tamo negde, na pucinu!
Cuti, nemoj sad i tebi da otmem tu lopatu!A ja malo romanticnije od tebe...ujutru cistim sneg,pa radim do 19-20...
Pa opet sutra isto.
Ma sve znam, isto kao i usisivac, i sudopera, i ves masina, i subota kod kuce...Joj znas kako bi ti brzo dosadio...i ja ga volim ali kad ne moram da cistim.
Pa malo...Ustajem svako jutro u 6...)))tebi se spava, ajoj, Truste, bas si umoran!
A ja tek trebam da spavam
i ja tako, svako jutro ustajem desetak minuta pre 6, pa od 7 do 8 mi prevoz busem do posla, od 8 do 16 posao, od 16 do 17.30 me hvataju guzve dok se vracam, i eto, kad stignem kuci, molim se Velikom Manitu da je prazna sudobera, a puna serpa sa ruckom, ali avaj, sve je obrnuto!Pa malo...Ustajem svako jutro u 6...)))
Ja tek hvatam zalet da radim...))evo ti onda, pa izaberi koji si, dok ne odes na spavanje.![]()
Zato kad ja zavrsim ponedeljek (mada je kod mene svaki dan ponedeljak) vama ce tek da pocneNe zavidim ti...brže će ponedeljak kod tebe![]()