Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
znam, a salim se, vidim da spavas pored tastatureJa tek hvatam zalet da radim...))
Zato kad ja zavrsim ponedeljek (mada je kod mene svaki dan ponedeljak) vama ce tek da pocne![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam, a salim se, vidim da spavas pored tastatureJa tek hvatam zalet da radim...))
Zato kad ja zavrsim ponedeljek (mada je kod mene svaki dan ponedeljak) vama ce tek da pocne![]()

Ja imam srece sto sada nemam prevoz...Pa sam na poslu za 2 min peske.i ja tako, svako jutro ustajem desetak minuta pre 6, pa od 7 do 8 mi prevoz busem do posla, od 8 do 16 posao, od 16 do 17.30 me hvataju guzve dok se vracam, i eto, kad stignem kuci, molim se Velikom Manitu da je prazna sudobera, a puna serpa sa ruckom, ali avaj, sve je obrnuto!![]()
eee prevoz me ubija u pojam! sve znas, sta da dalje hookcem!Ja imam srece sto sada nemam prevoz...Pa sam na poslu za 2 min peske.
Zato radim minimum do 19. Ali nemam mnogo obaveza kad se vratim,cisceje kad je moj red i to je to...

Kiki, odavno se nismo sreli na nekoj temi. Bilo mi je drago sto sam te jutros videla. ❤
Kiki, odavno se nismo sreli na nekoj temi. Bilo mi je drago sto sam te jutros videla. ❤
Ova Irena's Theme me je podsetila na jedan film, meni mnogo drag.
Evo, ako ga nije neko gledao, preporucujem ga.
Thomas in Love (2000) - IMDb https://m.imdb.com/title/tt0262826/

Gledao sam ga ko klinac u bioskopu...godinu dana nisam smeo spavati samKiki, odavno se nismo sreli na nekoj temi. Bilo mi je drago sto sam te jutros videla. ❤
Ova Irena's Theme me je podsetila na jedan film, meni mnogo drag.
Evo, ako ga nije neko gledao, preporucujem ga.
Thomas in Love (2000) - IMDb https://m.imdb.com/title/tt0262826/
mene je taj film Thomas in Love toliko lupio, kad je zavrsio, cutala sam bukvalno pola sata, nisam mogla niti jednu rec da kazemGledao sam ga ko klinac u bioskopu...godinu dana nisam smeo spavati sam
Nastasja Kinski je na onom video a slika iz filma Ljudi mackemene je taj film toliko lupio, kad je zavrsio, cutala sam bukvalno pola sata, nisam mogla niti jednu rec da kazem
a,@~Kiki~ nemam pojma zasto me je ta pesma stvorila asocijaciju na ovaj film
to je konjak, mmmm... to se ne udaraUdri jedan konjak![]()

Gle kolko nas je ovde.i jos ako imas s kim taj konjak, eheeeeej, uzivancija!![]()