- Poruka
- 112.325
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam ove ulicne performanse
Dobro jutro![]()
Da, Flashmob izvodi dela klasične muzike na najrazli.itijim mestima, a posebno aerodromima, ovde železnička stanica, gde ima mesta...Obozavam ove ulicne performanse
E, ovo mu je dobro
E, al mi ovo omiljeno.I stoji mi u kuhinji zalepljeno iznad sudopere, kad vidim hrpu sudova nakon posla, da mogu prvo da se nasmejem i pozovem Veliki Manitu da operemo sudove umesto da ih rado bacimo u kantu.E, ovo mu je dobro
dakle, još sam živa (mada mi nešto nisu baš ovi dani... )
Dok si živ, trebalo bi da ima nade![]()
I kod tebe Merkur se vec zurka tri dana i noci?E, ovo mu je dobro
dakle, još sam živa (mada mi nešto nisu baš ovi dani... )
Dok si živ, trebalo bi da ima nade![]()
Ne znam,reče mi neko za moj znak da mi Merkur donosi neko blagostanje ovog proleća , ko će ga znatiI kod tebe Merkur se vec zurka tri dana i noci?![]()
Javices nam prvog dana leta kakvo je prolece biloNe znam,reče mi neko za moj znak da mi Merkur donosi neko blagostanje ovog proleća , ko će ga znati![]()
I ime i posetioce.Ma obozavao sam zalosnu sovu nekad
Bolji naziv nije mogla imati kafana![]()
Ne znam,reče mi neko za moj znak da mi Merkur donosi neko blagostanje ovog proleća , ko će ga znati![]()
To mora da joj dolazi Ujka Sem u goste posle Merkura.Javices nam prvog dana leta kakvo je prolece bilo![]()
Neka se zove kako hoće samo da dođe ahahaTo mora da joj dolazi Ujka Sem u goste posle Merkura.![]()
Pristavi ti jednu gorku, jaku, crnu, bez secera, evo, sad ce LunjaNeka se zove kako hoće samo da dođe ahaha
Jao, draga, pa ja ne pijem kafu !Pristavi ti jednu gorku, jaku, crnu, bez secera, evo, sad ce Lunjanesto da ti donese.:
![]()
Kafa je za Lunju, tebi sta ti Lunja donese.Jao, draga, pa ja ne pijem kafu !posebno ne crnu bez šećera...(bilo bi mi muka)
A ti donesi slobodno ...
Logane, ne vidim ništa (piše da firefox ne može da otvori).Hajde odradite svoje gifove da vidimo kakvi smo u ulozi filmskih junaka.
U gornjem uglu je naziv aplikacije![]()
Čekaj, jel si ovo ti, tvoja faca?![]()
Hajde odradite svoje gifove da vidimo kakvi smo u ulozi filmskih junaka.
Sad cu pesmicu da pustim ovom mangupu, a gif cu kasnije.![]()
Hajde odradite svoje gifove da vidimo kakvi smo u ulozi filmskih junaka.