- Poruka
- 114.216
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Obozavam ove ulicne performanse
Dobro jutro![]()
Da, Flashmob izvodi dela klasične muzike na najrazli.itijim mestima, a posebno aerodromima, ovde železnička stanica, gde ima mesta...Obozavam ove ulicne performanse

E, ovo mu je dobro
E, al mi ovo omiljeno.I stoji mi u kuhinji zalepljeno iznad sudopere, kad vidim hrpu sudova nakon posla, da mogu prvo da se nasmejem i pozovem Veliki Manitu da operemo sudove umesto da ih rado bacimo u kantu.E, ovo mu je dobro
dakle, još sam živa (mada mi nešto nisu baš ovi dani... )
Dok si živ, trebalo bi da ima nade![]()
I kod tebe Merkur se vec zurka tri dana i noci?E, ovo mu je dobro
dakle, još sam živa (mada mi nešto nisu baš ovi dani... )
Dok si živ, trebalo bi da ima nade![]()

Ne znam,reče mi neko za moj znak da mi Merkur donosi neko blagostanje ovog proleća , ko će ga znatiI kod tebe Merkur se vec zurka tri dana i noci?![]()
Javices nam prvog dana leta kakvo je prolece biloNe znam,reče mi neko za moj znak da mi Merkur donosi neko blagostanje ovog proleća , ko će ga znati![]()
I ime i posetioce.Ma obozavao sam zalosnu sovu nekad
Bolji naziv nije mogla imati kafana![]()

Ne znam,reče mi neko za moj znak da mi Merkur donosi neko blagostanje ovog proleća , ko će ga znati![]()
To mora da joj dolazi Ujka Sem u goste posle Merkura.Javices nam prvog dana leta kakvo je prolece bilo![]()

Neka se zove kako hoće samo da dođe ahahaTo mora da joj dolazi Ujka Sem u goste posle Merkura.![]()
Pristavi ti jednu gorku, jaku, crnu, bez secera, evo, sad ce LunjaNeka se zove kako hoće samo da dođe ahaha
nesto da ti donese.:
Jao, draga, pa ja ne pijem kafu !Pristavi ti jednu gorku, jaku, crnu, bez secera, evo, sad ce Lunjanesto da ti donese.:
![]()

Kafa je za Lunju, tebi sta ti Lunja donese.Jao, draga, pa ja ne pijem kafu !posebno ne crnu bez šećera...(bilo bi mi muka)
A ti donesi slobodno ...

Logane, ne vidim ništa (piše da firefox ne može da otvori).Hajde odradite svoje gifove da vidimo kakvi smo u ulozi filmskih junaka.
U gornjem uglu je naziv aplikacije![]()
Čekaj, jel si ovo ti, tvoja faca?![]()
Hajde odradite svoje gifove da vidimo kakvi smo u ulozi filmskih junaka.
Sad cu pesmicu da pustim ovom mangupu, a gif cu kasnije.![]()
Hajde odradite svoje gifove da vidimo kakvi smo u ulozi filmskih junaka.