Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moje dve sovice na frizideru
20200905_210314.jpg

Sad ce Agi to, ona nam je dezurna wikipedia ❤
Paula, jesi i ti danas sova, kao ja? :lol:
Pogledajte prilog 848900
Neispavana, hladno mi je, pa duplo blesava! :lol: A sunce neko bas fino, sa zubicima se osmehuje! :lol:
Zato što je ptica boginje Atene koja je boginja mudrosti ( rođena je iz Zevsove glave)
Sove vide na vrlo veliku udaljenost, a kad se tome doda njihova sposobnost da noću vide bolje nego danju, postaje jasno koliko je simbolika sove u vezi s vidovitošću. Sova ukazuje na stvari koje inače mogu ostati skrivene. Kad se povežete sa simbolikom sove, počinjete uviđati ono što dotad niste ili stvari počinjete promatrati na drugačiji način.

Zato što je ptica boginje Atene koja je boginja mudrosti ( rođena je iz Zevsove glave)
Sove vide na vrlo veliku udaljenost, a kad se tome doda njihova sposobnost da noću vide bolje nego danju, postaje jasno koliko je simbolika sove u vezi s vidovitošću. Sova ukazuje na stvari koje inače mogu ostati skrivene. Kad se povežete sa simbolikom sove, počinjete uviđati ono što dotad niste ili stvari počinjete promatrati na drugačiji način.
nisam znala, Agi, ali kao da sam intuitivno spoznala ovo sto si napisala, narocito ovo boldovano :srecna:
Pa sta je lepse od toga da okrenes svet naopacke, pa sve vidis iz drugog ugla? Onda, blago meni, sve smesno, a casa tehnicki uvek puna, pola vode, pola vazduha!:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back