Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kuc ........... kuc .....

291c9hh.gif

Slažem se da je bio bolji prošle godine, ali nije ni ovaj za bacanje.

Pri kraju je bio blok od jedno 7-8 mojih priloga (a to nisu bili svi prilozi). Onaj deo gde su otrov, sviranje gitare, driblanje, bejzbol, to su moji. I ono pri početku, "Dobro jutro gospodine Popoviću" je isto moj prilog. :)

Eh, stvarno mi je zao sto nisam ranije video pitanje nego eto naleteo sad 4 meseca kasnije.

Dakle jednog dana pocetkom godine nasao se ja na nekom random forumu i vidim ljudi hvale jednu mangu, kazu seinen, slice of life, ima svega sa svakakvim elementima.

Reko ajde da se nateram da procitam celu i ispadne zanimljiva.

unozoki_1_012.jpg

Radi se dakle o mangi Nozoki Ana

Lik se doselio u Tokyo i krece na faks. Prvi dan posto se doselio u studentski dom u sobi nalazi malu rupu kroz koju moze da vidi susednu sobu.
U susednoj sobi je devojka, koja igrom slucaja i sama otkriva rupu, ali da li je saznanje naljuti.;)
Ne, jer ova devojka nije kao ostale i tu krecu zavrzlame na 116 chaptera.:lol:

Preporucio bi svakom da izdvoji vreme i procita, imajte strpljenja do kraja.

I da ima puno eksplicitnih radnji ali ovako nesto ne moze da prodje bez toga, jer konacno se ne bavimo vise srednjoskolcima koji su sve smorili.:per:

Ima ocenu 4.90/5.00 iz glasova preko 4000 ljudi sto bi trebalo da govori o kvalitetu.....

Meni je bilo osvezenje da procitam i ovako nesto posle svih gluposti koje sam pogledao.

http://www.mangahere.co/manga/nozoki_ana/

P.S> I da autor je zena, cisto malo da vidite kako nesto izgleda kad zensko zakuva, ahahaha :D
Krece od zanimljive premise da se neko moze jedino moze uistinski upoznati ako ga gledas prirodno..... kroz rupu

Nadam se da sam vas zainteresovao.

Poslednja izmena:
Eh, stvarno mi je zao sto nisam ranije video pitanje nego eto naleteo sad 4 meseca kasnije.

Dakle jednog dana pocetkom godine nasao se ja na nekom random forumu i vidim ljudi hvale jednu mangu, kazu seinen, slice of life, ima svega sa svakakvim elementima.

Reko ajde da se nateram da procitam celu i ispadne zanimljiva.

unozoki_1_012.jpg

Radi se dakle o mangi Nozoki Ana

Lik se doselio u Tokyo i krece na faks. Prvi dan posto se doselio u studentski dom u sobi nalazi malu rupu kroz koju moze da vidi susednu sobu.
U susednoj sobi je devojka, koja igrom slucaja i sama otkriva rupu, ali da li je saznanje naljuti.;)
Ne, jer ova devojka nije kao ostale i tu krecu zavrzlame na 116 chaptera.:lol:

Preporucio bi svakom da izdvoji vreme i procita, imajte strpljenja do kraja.

I da ima puno eksplicitnih radnji ali ovako nesto ne moze da prodje bez toga, jer konacno se ne bavimo vise srednjoskolcima koji su sve smorili.:per:

Ima ocenu 4.90/5.00 iz glasova preko 4000 ljudi sto bi trebalo da govori o kvalitetu.....

Meni je bilo osvezenje da procitam i ovako nesto posle svih gluposti koje sam pogledao.

http://www.mangahere.co/manga/nozoki_ana/

P.S> I da autor je zena, cisto malo da vidite kako nesto izgleda kad zensko zakuva, ahahaha :D
Krece od zanimljive premise da se neko moze jedino moze uistinski upoznati ako ga gledas prirodno..... kroz rupu

Nadam se da sam vas zainteresovao.

Samo :lol: .Koji ste Vi car,hvala na odgovoru.Pogledacu svakako.
..................

Kako se zove ona idiotarija u zmajevoj kugli kad stizu sve jaci i jaci protivnici?Samo naziv toga me zanima.
.........

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back