Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fala~ Da, da na ilustraciji sam, mada generalno moj smer je vise vezan za opremu / dizajn knjige :mrgreen:

Eeee pa i to je fino :D Dace Bog da i ja sednem jednom da naucim taj japanski. U medjuvremenu drzim se crtanja xD

Poslednja izmena:
Hristos Voskrese narode, srećni praznici :)

jaja-uskrs670.jpg

Great Teacher Onizuka

51DSB2BSJTL.jpg

Je l' gledao neko i valja li ičemu? Vidim da ima dosta epizoda, koje uz to dugo traju, pa se nećkam da li da se upuštam u to. Ortak koji je koliko-toliko upoznat sa mojim ukusom kaže da bi moglo da mi "legne".

Great Teacher Onizuka

51DSB2BSJTL.jpg

Je l' gledao neko i valja li ičemu? Vidim da ima dosta epizoda, koje uz to dugo traju, pa se nećkam da li da se upuštam u to. Ortak koji je koliko-toliko upoznat sa mojim ukusom kaže da bi moglo da mi "legne".

Krenuo da gledam i nije loše, ali definitivno nije nešto najsmešnije što sam pogledao kao što mnogo ljudi tvrdi, bio nešto zauzet pa prestao da ga gledam, sad me mrzi da ga završim, pogledao sam negde do pola.

Pogledao sam pilot i uopšte mi se nije svideo. Priča mi se ne dopada, nije mi uopšte smešno, glavni junak mi je više nego antipatičan a ne dopadaju mi se ni ostali likovi. Ne znam vredi li da dam još nekoj epizodi šansu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back