Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ekonomista. Minimax princip - maksimalan učinak uz minimalne troškove.

Ja da u vreme interneta i velike krađe kupujem nešto?

tumblr_liwj32NwLk1qaqk32.gif

Pa oni kad bi imali da mi daju, dali bi mi....

Daj jos neki screen....

Here you go, update.

52jqk8.jpg

Sad me čisto zanima, koliko košta igrica? I da li ima i neko plaćanje preko da bi mogao preko neta da igraš, itd? Koliko ste bacili novca?

5999 din. ja sam kupio unapred (pre-order) pre vise od metar dana sa popustom od 600 din.
Igra je svrsavanje i nisu bacene pare.
Kupis i igras, nije na wow fazon.

Poslednja izmena:
Za nekog baceno za nekog zdravo-razumno potroseno, tako kako ti razmisljas sada ja sam razmisljao pre 10 god.
Koliko god neko bio slican sa nekim ponovo se razlikuje jer je svako jedinstven.
Aj nemoj tu da mi palamudis sada, mrzi me da kucam a i ne das se urazumiti jer samo gledas pravo ispred sebe 1 m. :) :mrgreen:

Kazi to milionima korisnicima wow-a.
Ja hocu dati jos zdravo-razumno utrosenih para jer je to jedina igra koju bih i koju sam kupio i koja me i dan danas drzi i koju mogu igrati jos da izadje deset delova i dvadeset ekspanzija.
Ali ti to ne razumes zato shut the **** up, bitch pls. :bye:

Da im kažem da su neracionalni i bacaju pare?... Mora li im se reći, to je očito, kao dobar dan. xD

Opet, u eri kad možeš sve da nađeš na internetu, davati pare za nešto je beyond me.

Stvar je u tome da podržavaš kompanije u čijim proizvodima uživaš ,piraterija nije ništa sa čime treba da se hvališ pošto je krađa kao i svaka druga ,ali da se razumemo nisam za ukidanje piraterije pošto u zemljama sa niskim standardom kao što je Srbija skoro je nemoguće kupiti svaku igru/film/album koja ti se sviđa pošto je tih 60€ nečija trećina plate ali zato će neko preko piraterije možda otkriti svoju omiljenu igru/film/umetnika i tokom vremena će jednom skupiti pare i kupiti original.

Stvar je u tome da podržavaš kompanije u čijim proizvodima uživaš ,piraterija nije ništa sa čime treba da se hvališ pošto je krađa kao i svaka druga ,ali da se razumemo nisam za ukidanje piraterije pošto u zemljama sa niskim standardom kao što je Srbija skoro je nemoguće kupiti svaku igru/film/album koja ti se sviđa pošto je tih 60€ nečija trećina plate ali zato će neko preko piraterije možda otkriti svoju omiljenu igru/film/umetnika i tokom vremena će jednom skupiti pare i kupiti original.

nema reputacija opet, ali lepo receno :ok:

Možda ja imam taj problem da se nekako ne vezujem za kompaniju u čijim proizvodima uživam, a i smatram da ima mnogo više prioriteta nego PC igrica od 60e. Npr, dodam još 50tak i odem u Beč na vikend, za mene je to daleko veće uživanje od igrice.

Nije toliko do toga koliko si vezna za kompaniju nego je više do toga šta je fer ako uživaš u nekom proizvodu i koristiš ga svakodnveno red je da ga platiš ako već nije besplatan.Što se tiče tvojih prioriteta kao što grimm reče nisu svi ljudi isti recimo neko i da ima para nebi ih potrošio na putovanje u Beč pošto ga taj grad neinteresuje.

Da, imam taj problem da ne mogu da shvatim kako neko preferira socijalnu ekskluziju u određenom vremenskom periodu, preko nečeg drugog.

Ali opet, to što odem u Beč, ne znači da ja ne mogu skinuti igricu i uživati u istoj meri kao i onaj ko ju je kupio, naravno uz 0 troškova. To je poenta, što platiti kad ne moraš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back