Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6413_111599122377_659937377_2159006_5617677_n.jpg

Evo iz kolekcije slika profesorke engleskog u Japanu. Žena je uspela da ode odavde u Japan i predaje engleski.
Po njenim rečima sada se od stranaca traži da znaju japanski(dovoljno za komunikaciju) i da znaju dobro engleski da bi dobili mesto profesora. Kaže da je potreban samo trud i želja...

E da i vas da upozorim... Tek danas sam odlucio ovo da podelim, ranije nisam smeo da me ne zaebavate...

moram da vam kazem da zajebete da gledate anime (ne pocinjite i ne pokusavajte)...

Vidite moj omiljeni anime pocinje scenom gde glavni lik(dosadno mu u zivotu, ima probleme znaci isti ja) ide u skolu, neobicno je pust put do nje i srece devojku koja prica sama sa sobom. On joj odgovori (ubaci se) i tako se sprijatelje i ona mu promeni zivot kasnije se vencaju....

E sad idem ja u skolu i cudno mi nikog nema (oko 07:20) a tada su ulice pune... Tek vidim devojku stoji sama i gleda u nebo i nesto govori... Ja dan pre toga zavrsio taj anime jos pod utiskom ne verujem koliko je ista scena bila... Prvo pomislih kako sam patetican i smejem se samom sebi, a onda pomislih: "A sta ako je ovo sudbina?" Prilazim joj kazem nesto, ona skida slusalice i kaze: "Izvini slusala sam muziku, cekam decka..." Povratak u stvarnost XD Pitam je koliko ima sati i pobegnem... Znaci ne gledajte anime, narocito ne ovaj jer ce vas ostaviti emocionalni nestabilnim i ranjivim pa vam se moze desiti ovakva provala...

A sad izvolte zajebavajte, spreman sam...

Citirao sam posto sam vec podelio na drgom pdf-u. A sad zaebavajte :mrgreen:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=420225

Now I can die happy...

Inače anime koje ću pratiti nedeljno počevši ovoga aprila... (sa one liste)

Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A - Apr 8, 2012
Zetman - Apr 3, 2012
Accel World (počeću sutra) - Mar 26, 2012
Tasogare Otome x Amnesia - Apr 9, 2012
Shining Hearts: Shiawase no Pan(možda i ne budem gledao)
Acchi Kocchi - Apr 13, 2012
Hyou-ka - Apr 14, 2012

Neće biti lako, ali uspeću, svaki dan ponešto...

Poslednja izmena:
Zavrsio re-watch Tale of memories... Sutra i prekosutra zavrsavam Melodies, i od treceg aprila krecem ove on going i da odgledam Haruhi (stvarno me mrzi da kucam ceo naziv so please forgive me Hoklice)...A onda samo on going cu da gledam i jos ove zavrsene iz moje ptw liste i nakon toga samo on going... Lakse je i izvodljivije. Ako gledam vec zavrsene izgubim 10 sati (kad pocnem ne stajem)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back