Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Windows nastavi ovako, ja prelazim na Linux.

Windows 8 - просто сами ужас! Ничега кориснога за рачунаре се тамо не налази. Потпуно оптимизовано за преносиве уређаје - бескорисно за озбиљан рад! Сама његова суштествитељност говори да је дошла епохоа ГНУ/ЛИНУКС оперативних система.

Waaaa~ I'm sooo happy!!!

SENGOKU BASARA ON MY TV!!
:vatromet:

I to sa srpskim prevodom!! Oh, I'm so happy that I saw Date once more!! :zaljubljena:
Od sada cu svaki dan biti uz TV u 16:30!! :zurka:

Ova televizija je i ranije pustala anime ali od kako sam videla da pustaju Samurai Jack i TMNT prestala sam da pratim. Sad sam slucajno pustila i vristala!!
I'm such a fangirl, can't help it! :lol:

Name of the channel?

Name of the channel?

You can't watch it. To je pozarevacka televizija :P SAT TV ;)
Oh! I can't wait tomorrow! Although I'm only re-watching. Valjda ce da puste 2 sezonu, to nisam gledala.

Takodje na toj tv je bilo davano i Trigun (preko koga sam saznala da pustaju anime ali ga nisam odgledala ceo), Gungrave (didn't like it), Full Metal Panic Fumoffu!, Black Blood Brothers (didn't like it ali ga mozda i odgledam :P), Claymore (koji nisam gledala :P don't like it), Kiba (just saw once and dropped) i posle je krenulo sa TMNT (nabildovanim) i Samurai Jack. -.-
Ali sada su se izgleda ponovo vratili sa anime i mozda su prikazivali nesto pre SB a ja nisam gledala :cry:

Srecan 8. mart svim devojkama...

8_march_eng.jpg

Smorili ste sa tim Pray4Japan iz dva razloga :

Prvo, tamo su zgrade konstruisane da odolevaju zemljotresima i ostalim katastrofama, vi ste i sami videli kako ide rebuild na tim ostrvima.

A sto se nuklearki tice, to nije samo problem Japana, vec citave planete.

Ako vec hoce da prave nuklearne elektrane, neka naprave jedno 300 na mesecu i nek nadju nacin da transportuju istu do nas, ili ako je to previse, neka ih naprave na nekom ostrvu daleko od ostatka naseljenog sveta.

Ili nek malo porade na solarnoj energiji i onim celijama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back