Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja i kuci vise pricam Engleski posto ga i majka zna, stalno gledam anime sa engleskim prevodom. Profesor u skoli mi je cak rekao da bi voleo da me povede u Englesku kada bude isao sledeci put, na Kembridz ako se dobro secam.

Trenutna profesorka me juri za takmicenje iako me strasno mrzi da idem. Jedino ako bude moguca neka stipendija ili nesto.

Cheetah-chases-gazelle.gif

Basketball-throws-down-dunk.gif

Nemam android ali trebalo bi da je lako samo ga poveži u mass storage mode i prebaci slike i muziku na njega nakon što ga isključiš sa usb-a on će da uradi media scan i pronaće ih sve :)

Ja kada ga prikacim preko USB na komp, njemu se puni baterija i MyComputer ne pronalazi nista. O_o

Congrats Miki. Joj jedva cekam da mi izadje ugovor... da uzmem novi, lol

Tnx, jesi dobio sinoc poruku? :D

Poslednja izmena:
lol
Poslacu ti novi sad u poruci ovde. xD

Azurirano. :)

Anyway, pokusavam da se konektujem preko Wi-Fi ali mi ne uspeva nece da mi prihvati sifru. Onda sam otisao preko mobilnog da mi skida kredit i za manje od jednog minuta, mozda cak i 30 sec pojeo mi je 95 din.
Zakljucak, ne koristite nikako takav pristup netu, samo Wi-Fi.
btw. ovo mi je wallpaper :) => http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/061/e/3/dokugamine_riruka_by_mizashi-d3astp7.png
Ako znate gde imaju najbolji ringtonovi za poruke javite. n_n o_O

Ako te mrzi da praviš sam melodije za fon zedge ti je najbolji sajt za to :)
Što se tiče interneta ni pod milim bogom ne idi preko kredita ovi naši su lopovi strašni mada kad sam bio u Crnoj Gori za mekih 1€ možeš baš dosta da budeš na internetu u svakom slučaju kad kupim neki bolji telefon verovatno ću uzeti neki postpaid paket sa uračunatim MB za internet :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back