Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je divno za tvoje bližnje, opušteno...
Ja ne umem da se pretvaram, nikada to nisam ni vežbala. Kod mene to što vidiš to je. Nema igara, nema skrivanja. Jedino što ćutim o mnogo čemu. Ali kad kažem, plačem ili se smejem to je to.
[/QUOTE]

Ono što ja kažem je da nisam sposoban da svoje loše raspoloženje maskiram smehom.Nekada delujem regularno, nekada hladno se ućutim , delujem odsutno i sl...tj ne pokazujem neku negativnu ekspresiju osećanja ili tugu, jednostavno se distanciram i to je to. Ali ne mogu da izigravam kako sam super.

Ono što ja kažem je da nisam sposoban da svoje loše raspoloženje maskiram smehom.Nekada delujem regularno, nekada hladno se ućutim , delujem odsutno i sl...tj ne pokazujem neku negativnu ekspresiju osećanja ili tugu, jednostavno se distanciram i to je to. Ali ne mogu da izigravam kako sam super.
[/QUOTE]
Hm da, ja tako na poslu samo. na poslu gledam da ne pokazujem emocije uopšte, osim ukoliko sam nešto baš dobro raspoložena pa se šalim. Kako drugi?

Hm da, ja tako na poslu samo. na poslu gledam da ne pokazujem emocije uopšte, osim ukoliko sam nešto baš dobro raspoložena pa se šalim. Kako drugi?
[/QUOTE]
Meni na poslu zezaju, kao ako sam nasminkala oci tad sam letela, ako nisam "ne dirajte je, dalje od nje". A to nije zato sto sam strasna...jednostavno ne pricam, ko da nisam tu

moram da budem totalno skenjana da bi se to videlo .kao veceras na primer..nije mi ni do smaha ni do bilo cega :(
tada uronim u muziku
a smeh pa mozda je problem do mene sto sam uvek nasmejana i kada sam tuzna i kada sam vesela

Muzika je i meni anestezija nekada jača nekada slabija, ali nikada bez muzike mi dan ne prođe pa kako god se osećao :heart:

Citam sta pisete i sve mi se cini da sam ja omasio profesiju...Trebao sam da budem igrac pokera ili obavestajac....
U zivotu ima samo jedna osoba koja procita moje raspolozenje na prvi pogled, izdaleka, cak i kad pricam sa drugim ljudima oseti kada mi je lose ili imam neki problem.Inace ni meni najblizi ljudi ne mogu da vide sta se desava u meni, ako ja necu da se to vidi.

Baš sam lepa iz profila :)

f98e4ea427519108ad0c14705a3818e7.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back