- Poruka
- 71.063
e sad za ozbiljno...ja ne cekam...ne znam sta da je...ne podnosim da cekam, nikada ne kasnim...ne znam sta da je...Ja mislim da je ova van reda.
Pogledajte prilog 847563
mene u guzvi nikada neces naci...nikada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sad za ozbiljno...ja ne cekam...ne znam sta da je...ne podnosim da cekam, nikada ne kasnim...ne znam sta da je...Ja mislim da je ova van reda.
Pogledajte prilog 847563
Da dae sad za ozbiljno...ja ne cekam...ne znam sta da je...ne podnosim da cekam, nikada ne kasnim...ne znam sta da je...
mene u guzvi nikada neces naci...nikada![]()
Jednom sam samo pustio babu preko reda. Kao da ispadnem fin, kad posle babe zatvori se šalter i pauza. Poludeo sam. Sad samo gledam u lustere i plafone, ne vidim nikog.e sad za ozbiljno...ja ne cekam...ne znam sta da je...ne podnosim da cekam, nikada ne kasnim...ne znam sta da je...
mene u guzvi nikada neces naci...nikada![]()
Jel ti bio lep osecaj sto si ispala ljudska gromada kao meni s babomja se zajebala tako na granici koja radi do 6...propustila neka kola sa malom decom...a vec cekala 2h (ah da...jbga...granica...tu cekam) i taman spuste rampu ispred mene...pa sam trebala na drugi prelaz...pa jos 2h
)
ja to redovno radim...i dajem ovima sto prose...i hranim napustene pse...itdJel ti bio lep osecaj sto si ispala ljudska gromada kao i ja s babom![]()
Dobro. Bolja si od mene...ja to redovno radim...i dajem ovima sto prose...i hranim napustene pse...itd![]()
nisam...Dobro. Bolja si od mene...
- Av-av.ja to redovno radim...i dajem ovima sto prose...i hranim napustene pse...itd![]()
Da sam rekao nisi, ona bi napisala Jesam ... ih ko te ne zna...nisam...![]()
Jeste.Dobro. Bolja si od mene...
niko me ne znaDa sam rekao nisi, ona bi napisala Jesam ... ih ko te ne zna...
ziveli, drugari!
Dobra. Volim neparnjak ritamne znam ide li mi vise uz crnog vina il' uz konjaka, ali bas volim ovu stvar, pa mi ide uz mene, uvek me raspolozi i usreci, a i ide mi i uz ovu od @Logan-a pesmicu
evo, Logane, veceras samo za tebe!
da, odlican je taj 7/8 takt u muziciDobra. Volim neparnjak ritam
Zato tebe nema tamo, našao si drugu kafanu, izdajniče.Ja tek sad provalio da ovo nije knjiški moljac...još gledam gde je moj post...![]()
Ja sam ovde oštećena strana...prevarili me naivnog neke knjige postavljali...Zato tebe nema tamo, našao si drugu kafanu, izdajniče.![]()
Trust će da mi pokupi goste izgleda.Ja sam ovde oštećena strana...prevarili me naivnog neke knjige postavljali...![]()