Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Jaooo, tako se nizu biseri! Ti nikad nisi bio na Ohridu??? To se ne bode!Cekam da ih prikupim pa odjednom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo, tako se nizu biseri! Ti nikad nisi bio na Ohridu??? To se ne bode!Cekam da ih prikupim pa odjednom![]()
Jok, maže se na hlebJaooo, tako se nizu biseri! Ti nikad nisi bio na Ohridu??? To se ne bode!![]()
I ti nemas pojma o biserima!Paaa, dobro. Ima smisla. Da se ne zamaras.![]()
Niko nista ne nudi od pića. Moramo sami u šankSto je ova kafana ... zalosna
Pije li neko nesto ?
Vidim ; da ti donesem nesto kad sam vec tamo ?Niko nista ne nudi od pića. Moramo sami u šank
Jok, maže se na hleb
Daj prvu flašu sto dohvatisVidim ; da ti donesem nesto kad sam vec tamo ?
I ja bi konjak, hvala.Niko nista ne nudi od pića. Moramo sami u šank
Ja tek sad provalio da ovo nije knjiški moljac...još gledam gde je moj post...![]()
Hahahahaha popucali smo sviiiJa tek sad provalio da ovo nije knjiški moljac...još gledam gde je moj post...![]()
8 godina stara
Uh. Znaci, vreme mi je za Ohrid.I ti nemas pojma o biserima!
Opet?! Kako ces da citas bre?I ja bi konjak, hvala.![]()
Tad vidi duplo i racuna se da je 2 knjige odjednom procitalaOpet?! Kako ces da citas bre?
Dobro si mi rekao. Umalo da se svucem!Tad vidi duplo i racuna se da je 2 knjige odjednom procitala
nemas pojma...jos mi miris u nosu opojnoga cveca sto mi krvotok u kljucalu supu spremaJel toplo![]()
Hahahaha kad smo omasili livadunemas pojma...jos mi miris u nosu opojnoga cveca sto mi krvotok u kljucalu supu sprema![]()
jesi blesav...kod nas nema toliko ljudi ukupno u naselju