Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nećeHahaha sad Agi da me ukopa![]()
ja nisam nešto ukapirala te inče i kilogrameOho, evo i mangupa od 75kg je tu! @agatha Agi dodji i ovde da ga branis od nasih semiotika i semantika!![]()
![]()
ma, to smo se Logan i ja nesto zezali pre toga, a onda se on s tobom nesto zezao oko manguplukaja nisam nešto ukapirala te inče i kilograme
Ne radi mi mozak
Ne mogu da povežem meru za težinu kilograme i inče koji su za dužinu
Ili je u pitanju neki reciprocitet?
Agi onaj post da je mangup u stvari stokaneće
Već sam ti rekla da su mangupi Bau i Snowko
Ne pada mi napamet da te ukopavam,ti si cool osoba
to sam od Snowka saznala, a stvarno je zanimljivo, nikad ne bih rekla da se za to koristi ta rečAgi onaj post da je mangup u stvari stokavaljda si ti iskopala.
Bilo mi simpaticno
jaoooo kad sada i tebe i Noa pomnozim sami sa vama puta tri pa kad udje @Trust no one i krene da se hvata za glavu sto nisam sebe, Agi, Paulu, Ninu ili Lory digla na treci stepen, bar da ima ko pice da posluzi, ako vec nema ko kafanu da ocisti, jao, pa jao, pa jaoooo, tesko meni, gde se ovde izlazi, sama cu da izadjem, hvala vamNe podsecaj je na mere, sad ce da predje na zapreminu![]()
Pa gde ćeš sad, tek sam došla, bila mi drugarica do sad. A pošla sam još onda kad sam rekla, nego dug put....drugari, ja sam izgleda veceras nesto debelo (kao zapremina, khm) prolupala i idem da vratim nazad brojcanik
laku noc svimai recite Trastu da sam izasla tiho i otisla u noc, kanda cu da zaspim brzo, sutra ustajem u pola 6
![]()
Jel me neko zvao?!?ja ne kasnim, Lory, zamajava me ovaj Bau, on je kriv, @Little Redhead dodji da me branis od Baua!![]()
tu-tu-tu-tuuuuuutu...Jel me neko zvao?!?![]()
U tunelu si, jel da?tu-tu-tu-tuuuuuutu...![]()
E, jbg. Dvojnik.tu-tu-tu-tuuuuuutu...![]()
i u tunelu i u sred mraka, ali pst! fali mi samo jos petokraka, da partizanski napadnem sanU tunelu si, jel da?![]()
i to analogniE, jbg. Dvojnik.
Okrecem nulu.i to analogni![]()
Bolje da poliješ banderu.Okrecem nulu.![]()
Lepo spavaj, Lunjalice, i ne zaboravi na petak.i u tunelu i u sred mraka, ali pst! fali mi samo jos petokraka, da partizanski napadnem san![]()
dobro je da ga ne podelis sa 0, inace bi se taj tvoj dvojnik transformirao u beskonacnih dvojnika alias tu...tu...tuuuuutuOkrecem nulu.![]()
e, sad cu bas da zaspim, dobro da mi spomenu petak! i to ovaj, sad!Lepo spavaj, Lunjalice, i ne zaboravi na petak.![]()
Sad smo digitalizovani.dobro je da ga ne podelis sa 0, inace bi se taj tvoj dvojnik transformirao u beskonecnih dvojnika alias tu...tu...tuuuuutu![]()
jesmo, 0 i 1, mozes i 1 da okrenesSad smo digitalizovani.![]()
Molim za pojasnjenje.Bolje da poliješ banderu.![]()
Vise ne okrecem. Samo pritiskam.jesmo, 0 i 1, mozes i 1 da okrenes![]()