:shock: koliko ljudiii....nije nam ni prvi ni zadnji put, biće sve u redu :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
millkica::shock: koliko ljudiii....nije nam ni prvi ni zadnji put, biće sve u redu :wink:
ma puštamo ih pa šta bude da bude.... 8)jabajagi:millkica::shock: koliko ljudiii....nije nam ni prvi ni zadnji put, biće sve u redu :wink:
Ma bojim se da netje stati...bitjemo slepljeni kao sardine :wink:
malo više stiskanja, a još kad omami pićence...jabajagi:Tako je!
Netje nam se nishta desiti shto vetj nije :wink:
Al' te uvatilo to stiskanje.. :shock:millkica:malo više stiskanja, a još kad omami pićence...jabajagi:Tako je!
biće provoda ovde :wink:
opet vrata nisu širom otvorenajabajagi:Al' te uvatilo to stiskanje.. :shock:millkica:malo više stiskanja, a još kad omami pićence...jabajagi:Tako je!
biće provoda ovde :wink:
moram da ih otvorim da napravim promaju, ugušićemo se ovde, još i ovoliki naroood !!!hajde ko šta pijeeeee? da sunem i nama?jabajagi:ma izesh nas....brini se za narod! :wink:
Prvo ovom silnom narodu, a ondak i nama po jedno tekilche!millkica:hajde ko šta pijeeeee? da sunem i nama?jabajagi:ma izesh nas....brini se za narod! :wink:

medj narodom! :wink:millkica:Pa živele mi nama....![]()
O, tjao Narode...kako si Narode...odkud da si se desio Narode?0077:Desio se narod :wink: Živele vi meni 8)
d noćas,bio lom 8) Kad tamo dve dame i to same,zašto dame sede same?Kako same :shock:0077:Eto,zaosto iz noćnog provoda,svrazio da malo uljudim kafanče :winkd noćas,bio lom 8) Kad tamo dve dame i to same,zašto dame sede same?
0077:8) Ček da skinem scvike :shock: :shock: Yebote koja gužva,e mali ne gazi me joooj,Kako vide samo vas dve,mora kupim druge cvike.Šta se pije danas
Onda ili, ili :wink:0077:Ma šta malo,ili ili :wink:
Da li?? 8)jabajagi:Onda ili, ili :wink:0077:Ma šta malo,ili ili :wink:
0077:Da li?? 8)jabajagi:Onda ili, ili :wink:0077:Ma šta malo,ili ili :wink: