jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
dajte malo tih bombonica...meni je malo...bljuuum..bljuuummmm......WWWWCCCCC
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sam opet zgresio da mi je znati?Matilda:jeasus:
ma ništa -ubi me kuliraža u pojam.Odoh da lalam
LUDICA:Ma ajd moze...evo...al napusti me Matilda, sta cu ja sad sa punom kafanom mpijanih muskaraca :shock:
Cuj, sta cu...8) :wink:
Jasta nego.NaraYan:Ako, ako.
Ne daj na sebe Q, ne daj dushmanima da te unishte, uzvrati, uzzvrrrati paljbu, majku im... :wink:
Ako tako nastavis zayebaces Inca i Gazdaricu i jos poneke od 6000-7000 postovaNaraYan:Evo ga.........
Ide.......... 5, 4, 3, 2, 1,
A-ha 'ladno 500. post.
Ta ljudi Ludica je sama![]()
LUDICA:Pazi da ti Ludica ne zaspe u kafani... :?
EEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej nemoj tako na javnom mestu u ovom kulturnom objektujeasus:LUDICA:Pazi da ti Ludica ne zaspe u kafani... :?
pa mozemo zajedno da spavamo :wink: npr.na ovom stolu
LUDICA:Ajoj, ja mislila da smo sami, a Kuliraza nas psmatra, ccc, sram te bilo![]()
Ja osim spavanja nemam ideja, e sad ako ti imas neki predlog, ja sam uvek za!jeasus:to cemo ostaviti za sutra...imas li neku pametniju ideju sta da radimo?
LUDICA:Ja osim spavanja nemam ideja, e sad ako ti imas neki predlog, ja sam uvek za!jeasus:to cemo ostaviti za sutra...imas li neku pametniju ideju sta da radimo?8)
LUDICA:Vazi, jaku noc, lepo pajkenje i lepe snove ti zelim! :wink:
blejanja na terasiКулиража:Evo i ja vas pozdravljam, vi spavajte na stolu ja odoh da na moj jutarnji ritual![]()
blejanja na terasi