usluga na nivou...nema šta... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesh bolje...ako umesh onda skini cvike i pokazhi oke! 8)millkica:usluga na nivou...nema šta... 8)
Ja pa ja:Ehm, pa dobro, moze i malo rasola za mene.
Kad ne date nishta jache.
Mada i raso moze da te odnese
Do WC-a na primer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jabajagi:Ja pa ja:Ehm, pa dobro, moze i malo rasola za mene.
Kad ne date nishta jache.
Mada i raso moze da te odnese
Do WC-a na primer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj da idesh tako daleko..boletje te noge! :wink:
a tek baba sera, šta ona radi !!!
A ni ja nish ne chujem..bitje da je od rasola :shock:Piiiiiiiiii........jabajagi:Miks,
nije te chuo! :shock:
Mozh to malo glasnije?A ni ja nish ne chujem..bitje da je od rasola :shock:

millkica:Piiiiiiiiii........jabajagi:Miks,
![]()
poooolakoooooo, zagrcnućeš se... :wink:jabajagi:millkica:Piiiiiiiiii........jabajagi:Miks,
![]()
Pa piiiiiiiiiijeeeeeeeeeem! :wink:
jabajagi:Ko se od toga josh zagrcnuo? :shock:
Da anketiramo zhensku cheljad kafancheta?![]()
1. Miks ?

millkica:jabajagi:Ko se od toga josh zagrcnuo? :shock:
1. Miks ?ko... ja?
![]()

koliko si se puta zagrcnula u životu? :? ajd ja da te pitam?jabajagi:millkica:jabajagi:Ko se od toga josh zagrcnuo? :shock:
1. Miks ?ko... ja?
![]()
Aham...![]()
![]()
sve mi je jasnojabajagi:jednom kad su mi kao bebi dali Pitralon umesto rakidzone! :wink:
millkica:sve mi je jasnojabajagi:jednom kad su mi kao bebi dali Pitralon umesto rakidzone! :wink:nikada više?
samo preciznosti dolaze u obzir... crno na belo :wink:jabajagi:millkica:sve mi je jasnojabajagi:jednom kad su mi kao bebi dali Pitralon umesto rakidzone! :wink:nikada više?
Nikad vishe?
El to trbalo da napishem?![]()
uživancija, a nogice same skakućujabajagi:ajd, pa posle igranka bez prestanka...sedetjki naravno! :wink:
Valjda naleti vamo neko pa da ih pridrzhava! :wink:millkica:uživancija, a nogice same skakućujabajagi:ajd, pa posle igranka bez prestanka...sedetjki naravno! :wink:![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhjabajagi:Valjda naleti vamo neko pa da ih pridrzhava! :wink:millkica:uživancija, a nogice same skakućujabajagi:ajd, pa posle igranka bez prestanka...sedetjki naravno! :wink:![]()