KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Last dance:
Ja hleb uopšte ne volim :lol:

Ne jedesh hleb ....ja se odvaljujem .... e ovo moram da vam ispricam ... mozda vas smaram ali bash mi shishte jaja :)))) ...

Pre nekih 5 godina odem u Uzice i cujem za neku ``KOMPLET LEPINJU `` rekoh koji je to qurac .... ortak kaze morash da probash .... lepinja umocena u pretop od pecenja , kajmak , jaje ....znaci mast na mestu br.1 :)) za 15 dana ugojio sam se ljudi verovali ili ne 8 kilograma :shock: :lol: ...jeo sam po 5-6 dnevno ..... sad kad odem na Zlatibor ..nema sanse da pojedem vishe od jedne .... :wink:

whitenicky:
Ne jedesh hleb ....ja se odvaljujem .... e ovo moram da vam ispricam ... mozda vas smaram ali bash mi shishte jaja :)))) ...

Pre nekih 5 godina odem u Uzice i cujem za neku ``KOMPLET LEPINJU `` rekoh koji je to qurac .... ortak kaze morash da probash .... lepinja umocena u pretop od pecenja , kajmak , jaje ....znaci mast na mestu br.1 :)) za 15 dana ugojio sam se ljudi verovali ili ne 8 kilograma :shock: :lol: ...jeo sam po 5-6 dnevno ..... sad kad odem na Zlatibor ..nema sanse da pojedem vishe od jedne .... :wink:
uf,i ja sam imao sličan problem.....sad definitivno manje jedem.....pre nekih godinu dana ugojio sam se 6kg...i to zbog jebenog burger kinga...i baš ga otvorili preko puta mog lokala....ostalo vam je sigurno sve jasno.... :roll:

La Compadre018:
uf,i ja sam imao sličan problem.....sad definitivno manje jedem.....pre nekih godinu dana ugojio sam se 6kg...i to zbog jebenog burger kinga...i baš ga otvorili preko puta mog lokala....ostalo vam je sigurno sve jasno.... :roll:

nisi ti gladan ...nego oci su gladne .... i dan danas imam problema kad vidim dobru klopu ..inace taj fast food je smrt ....a cipsa mogu pojesti 5 kesica dok si rekao keks :))))))

Last dance:
Niki- pozeru!!!!!!!!!!!!!

ako hocesh iskreno ...s tobom bih vodio ljubav na javnom mestu ;-)
ili npr.liftu , nekom mracnom ulazu , javnom WCu ......

Lepo si ti meni rekla jel mi burazer krenuo iz Nisha ...sad sam ga zvao ...covek se uspavao , a jutros kad je ustao kaze bila je neka magla ... meni se cini da je on malo popio :lol: :lol: :lol:

da ne bi Indijanaca sta bi siroke narodne mase danas jele?Ne bi bilo krompira,paradjza,pasulja....Ziveli proleteri!Zivela nasa braca Indijanci!!Ziveo Dositej Obradovic (koji krompir donese u Srbiju)-praotac chipi chipsa!

Joj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , sorry, ma ovo je straaaaašno :lol:
Čitam one teme gde se kao opisujemo- osobine i šta o kome mislimo....... :lol: :lol: :lol:
tako se leeeepo međusobno ishvalismo, da već izgledamo potpuno bolesno! 8-)
Ma, 'sa će uleti neko neraspoložen da nas malo "spusti"! 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back