Last dance
Iskusan
- Poruka
- 5.242
?š'o? Pa zavisi ko je u kafani 8-)La Compadre018:jao....vi samo o sexu.....ovo sve manje liči na kafanu....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?š'o? Pa zavisi ko je u kafani 8-)La Compadre018:jao....vi samo o sexu.....ovo sve manje liči na kafanu....![]()
Last dance:Ja hleb uopšte ne volim![]()
))) ...
) za 15 dana ugojio sam se ljudi verovali ili ne 8 kilograma :shock:
...jeo sam po 5-6 dnevno ..... sad kad odem na Zlatibor ..nema sanse da pojedem vishe od jedne .... :wink:andja_stay_cool:pa i kafani ima sexa...al pod stolom =)
)) :wink:uf,i ja sam imao sličan problem.....sad definitivno manje jedem.....pre nekih godinu dana ugojio sam se 6kg...i to zbog jebenog burger kinga...i baš ga otvorili preko puta mog lokala....ostalo vam je sigurno sve jasno....whitenicky:Ne jedesh hleb ....ja se odvaljujem .... e ovo moram da vam ispricam ... mozda vas smaram ali bash mi shishte jaja))) ...
Pre nekih 5 godina odem u Uzice i cujem za neku ``KOMPLET LEPINJU `` rekoh koji je to qurac .... ortak kaze morash da probash .... lepinja umocena u pretop od pecenja , kajmak , jaje ....znaci mast na mestu br.1) za 15 dana ugojio sam se ljudi verovali ili ne 8 kilograma :shock:
...jeo sam po 5-6 dnevno ..... sad kad odem na Zlatibor ..nema sanse da pojedem vishe od jedne .... :wink:
dobro to se uvažava......andja_stay_cool:pa i kafani ima sexa...al pod stolom =)
La Compadre018:uf,i ja sam imao sličan problem.....sad definitivno manje jedem.....pre nekih godinu dana ugojio sam se 6kg...i to zbog jebenog burger kinga...i baš ga otvorili preko puta mog lokala....ostalo vam je sigurno sve jasno....![]()
)))))Last dance:Niki- pozeru!!!!!!!!!!!!!

uuuu,ono ne može ni da ti se za zub uhvati......ja uzmem onaj veliki čipsy millenium....od toga tek mogu da se najedem.......whitenicky:nisi ti gladan ...nego oci su gladne .... i dan danas imam problema kad vidim dobru klopu ..inace taj fast food je smrt ....a cipsa mogu pojesti 5 kesica dok si rekao keks)))))

La Compadre018:uuuu,ono ne može ni da ti se za zub uhvati......ja uzmem onaj veliki čipsy millenium....od toga tek mogu da se najedem.......![]()
...............................ako je u pitanju dijeta...u redu..andja_stay_cool:eh....ja ne znam kad sam poslednji put pojela cips....godine su u pitanju =)

Ma samo vas posmatram-o!!!!La Compadre018:jao odoše whitenicky i last dance.....................................

dobro ti si tu.......ali je bebica je najverovatnije otišla u shopping sa burazerom.........Last dance:Ma samo vas posmatram-o!!!!![]()
, sorry, ma ovo je straaaaašno