KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
andja_stay_cool:
relativno su i pravu niki....but...mogla sam subotu iskoristiti i bolje...trebalo bi da sednem i da naucim ove testove za voznju...polaganje je u ponedeljak...a nemam pojma.. =)

Pa u nedelju odvojish vreme samo za testove ... to sto mislish da nemash pojima ...to svako od nas misli dok ne odesh na polaganje ... retko ko ne polozi testove ....obicno padaju na voznji ......

ja sam polozio testove odmah , a na dan posle svog rodjendana sam ishao na polaganje voznje ... udario sam u garazu jer sam bio mrtav pijan ..... drugi dan kad sam se otreznio polozio sam .... tako da pamtim svoj 18 rodjendan po tome :)))))) ..... evo sledece godine 10 godina kako sam sexy driver , A , B ,C , E kategorije ;-)

Last dance:
I ja sam polagala dan posle 18 rođ, al' bila sam trezna i nisam pala!!!!!!!!!!!!!

Pa instruktor nije ni video kad sam ushao u kamion :lol: :lol: :lol: .....kad je video kakav sam poslao me na spavanje :)))))

Ja inace ne pijem alkohol u RL , kafu , cigarete , drogu .... fujjjjjj ...a za rodjendan sam pred svima popio na EX 1,5 l ..djus vodke ..otrovao sam se ..... posle toga smucio mi se alkohol za ceo zivot , povracao sam celu noc .... cak sam krv poceo da povracam , popucali mi svi kapilari od naprezanja ...majko moja kad se setim ..... zato nikad ne pijem alkohol .... ni rodjendani , svadbe ,slave , zurke ...... JUICE & ENERGY DRINK je zakon .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back