Mafijaš
Domaćin
- Poruka
- 3.725
ufffff,ma ja bi sve to pobio....celu tvoju školu......andja_stay_cool:zamislite....ja i danas idem uskolu.....uzas....ewo..pijem jutarnju kaficu..i blejim sa vama...=)
pijete li wi shto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ufffff,ma ja bi sve to pobio....celu tvoju školu......andja_stay_cool:zamislite....ja i danas idem uskolu.....uzas....ewo..pijem jutarnju kaficu..i blejim sa vama...=)
pijete li wi shto?
LC, u čemu je problem? :shock: ne voliš...šta...?La Compadre018:ufffff,ma ja bi sve to pobio....celu tvoju školu......
to što teraju da i subotom idu u školu..... ;-) ......Last dance:LC, u čemu je problem? :shock: ne voliš...šta...?
andja_stay_cool:zamislite....ja i danas idem uskolu.....uzas....ewo..pijem jutarnju kaficu..i blejim sa vama...=)
pijete li wi shto?

i moj je fuj! Ali ove subote su, mislim, redovno radne po školskom kalendaruandja_stay_cool:blah..a pokrali nam dnevnike...i sad direktor, kojeg nikad nisam videla treznog, uveo neka tiranska pravila,...kao..sad cu ja vama da pokazem sta je autoritet...smesno..
LC imaš novi avatar!!!!!!!! Bravo, ovaj ti već pristaje i swadak je!!! 
andja_stay_cool:relativno su i pravu niki....but...mogla sam subotu iskoristiti i bolje...trebalo bi da sednem i da naucim ove testove za voznju...polaganje je u ponedeljak...a nemam pojma.. =)
))))) ..... evo sledece godine 10 godina kako sam sexy driver , A , B ,C , E kategorije ;-)oko okano moje jedino.......Last dance:LC imaš novi avatar!!!!!!!! Bravo, ovaj ti već pristaje i swadak je!!!
![]()
thanks.....ja sa 19...... i to sam prvo polagao za kamion........Last dance:I ja sam polagala dan posle 18 rođ, al' bila sam trezna i nisam pala!!!!!!!!!!!!!
Dam ja tebi ovde 10- da te ne pecam na onoj avatar temi!La Compadre018:oko okano moje jedino.......thanks.....

Last dance:I ja sam polagala dan posle 18 rođ, al' bila sam trezna i nisam pala!!!!!!!!!!!!!
.....kad je video kakav sam poslao me na spavanje
)))) kako si pogodila....andja_stay_cool:LC...ti si iz nisha?

........samo da batalim cigarete.......Last dance:Niki...pa ti si ja u muškom obliku!!!!!!!........samo da batalim cigarete.......

Ja hleb uopšte ne volimwhitenicky:Nisam ti samo rekao jednu stvar ,ali mislim da to znash .....SEX volim vishe nego lebac da jedem![]()
![]()
![]()