whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
joksa_bgd:hahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+
![]()
Sada smo nadrljali ljudi JOKSA poceo da nas zasipa slicicama CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA
)) , ovi na sportu su ga ugasili
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joksa_bgd:hahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+
![]()
)) , ovi na sportu su ga ugasili
:wink:
Selena:A i vas dvojica isto................ne mogu dobiti svoj sladoled od vaših sličica,amblema šta li.........
Žakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................
EVO TI SLADOLED :
whitenicky:Zar nije slatka inace namenjena je i devojkama za slatke snove))) !!!!
![]()

batka_mija:uoszbilji se... e, pa da... malo pre sam jeo sladoled... jagoda, vanila i onaj jos jedan, uvek zaboravim kako se zove... prokletstvo... dobar je bio... volim kad se istopi, pa kad mozes da pijes... kao ono u mekdonaldsu, uvek zaboravim...e, na koliko vam je podesena klima? meni na 17, ali se stalno kvari.... i imam peskir oko vrata, kao kamiondzije...
Selena:Pa ne zna on to, a i doneo mi je pogrešan sladoled............ne volim vaniliju, već čokoladu..........:-D
Žakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................
)) !!!!
NatasaNatasa:To je trebala biti replika na Batakov post .. a ne na tvoju cucu![]()
!!!!batka_mija:uoszbilji se... e, pa da... malo pre sam jeo sladoled... jagoda, vanila i onaj jos jedan, uvek zaboravim kako se zove... prokletstvo... dobar je bio... volim kad se istopi, pa kad mozes da pijes... kao ono u mekdonaldsu, uvek zaboravim...e, na koliko vam je podesena klima? meni na 17, ali se stalno kvari.... i imam peskir oko vrata, kao kamiondzije...
whitenicky:Znam te Natasa tebi se i cuca DJASVI!!!!
Za to ces morati da odes na onu temu na lj&s... znas ti koju, vec si tamoNatasaNatasa:Pa pazi niki ... cuca za cucu .... ja bih ipak nešto friško

hehehe 8)8)....evo doci cu i da te ugrejem malo...sa tih 19 stepeniSelena:E takav mi se sladoled sviđa..............zna Žaki šta ja volim...........:-D
NatasaNatasa:Pa pazi niki ... cuca za cucu .... ja bih ipak nešto friško
)) !!!! 8-)Selena:E takav mi se sladoled sviđa..............zna Žaki šta ja volim...........:-D
) !!! 

A kako ti to znas? :shock:whitenicky:Kako i nece znati kad s tobom na pp provodi vise od pola svog radnog vremena) !!!
![]()

POP Mare:Za to ces morati da odes na onu temu na lj&s... znas ti koju, vec si tamo![]()