KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
batka_mija:
o, selena... najvise volim da citam tvoje postove,... nekako su mi iskreni... prosti... :D salim se... dobra si ti... jel te pitala natasanatasa kolika ti je plata? jel ste pevali nekad na bini? a koju pesmu? redove, kako trazis gusterima da rade sklekove? jel to ona fora kao: 'daj mi dvajes odma!!!' ja sam jednom gledao kad je zan klod van dama terao onaj da radi sklekove... a ovaj je bio pametniji i samo se pretvarao da radi kad ga ovaj ne gleda... ha haha... bas mi je to bilo smesno... ha haha...

Ne radim ja sa gusterima :))))) , ja sam guster ceo zivot ja sam taj koji radi to sto se kaze !!!

Nanny 025:
Moze dupla kafa bez secera... inace ne pijem gorku, ali sad mi je neophodna... :roll:

Evo moze ,ali da nam sada nesto otpevas :)))
eab2d06f.jpg

jack-ass nije tu... sad je selena konobarica zajedno sa natasomnatasom... ako jednoj ispadne pitje, druga pripomogne... izabrane su zato sto se ne ljute kad ih gosti sti... ma neeeee.... salim se... natasanatasa... pa gde si ti? nedostajes nam... jel moze da se nauci pevanje? mislim, ako je neko totalno netalentovan, jel moze da nauci da peva?

batka_mija:
o, selena... najvise volim da citam tvoje postove,... nekako su mi iskreni... prosti... :D salim se... dobra si ti... jel te pitala natasanatasa kolika ti je plata? jel ste pevali nekad na bini? a koju pesmu? redove, kako trazis gusterima da rade sklekove? jel to ona fora kao: 'daj mi dvajes odma!!!' ja sam jednom gledao kad je zan klod van dama terao onaj da radi sklekove... a ovaj je bio pametniji i samo se pretvarao da radi kad ga ovaj ne gleda... ha haha... bas mi je to bilo smesno... ha haha...

Čekaj,čekaj, samo da dođe McM, na........ovaj.....ebo si kao žuti.......pa ćeš videti onda ko je prost.........žalila sam mu se već, a on je rekao da ti se slobodno zapretim i upozorim te..........ti ni ne znaš da on zna borilačke veštine............:-D.......i zato, nemoj se šaliti samnom..........:-D

milance ne sme da uradi nista... jer ako krene na batka_miju osetice na svojoj kozi bes zmaja koji je bio uspavan jos od sabora u guci 2004 godine... brz kao munja... okretan kao tigar... jak kao slon... ruke tanke... noge sanke... i dok pada sitna kisa, gotov chicha glisha... selena, jel si ti uvek tako osvetoljubiva? osveta je najhladnija kad je slatka... hm...

batka_mija:
milance ne sme da uradi nista... jer ako krene na batka_miju osetice na svojoj kozi bes zmaja koji je bio uspavan jos od sabora u guci 2004 godine... brz kao munja... okretan kao tigar... jak kao slon... ruke tanke... noge sanke... i dok pada sitna kisa, gotov chicha glisha... selena, jel si ti uvek tako osvetoljubiva? osveta je najhladnija kad je slatka... hm...

Pa u principu nisam, ali nekad i jesam.........a tebi se moram zapretiti.........*si ti video McM-a?........izgleda da nisi....pritajeni tigru, skriveni zmaju........:-D.......i ne diraj me više, razbiće te, rekao je: ko t pipne, gotov je...........:-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back