KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joksa_bgd:
hahahahahahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

grobari-1.jpg

+
delije-1.jpg

Sada smo nadrljali ljudi JOKSA poceo da nas zasipa slicicama CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA :))) , ovi na sportu su ga ugasili :lol: :arrow: :wink:

50BMG6in.jpg

evo me, selena... jel si me zvala... jel se secate price "Bas celik"? meni je to bila najomiljenija kad sam bio mali.... u stvari, jos uvek je... kao, on da casu sa vodom i kad se voda zamuti, da on zna da mu se nesto desilo i da dodje da mu pomogne... a svako mu dao po jedan zivot.... kako je to dobra fora... jel znate nekoga ko bi dao zivot za vas u opasnoj situaciji nekoj?

uoszbilji se... e, pa da... malo pre sam jeo sladoled... jagoda, vanila i onaj jos jedan, uvek zaboravim kako se zove... prokletstvo... dobar je bio... volim kad se istopi, pa kad mozes da pijes... kao ono u mekdonaldsu, uvek zaboravim... :D e, na koliko vam je podesena klima? meni na 17, ali se stalno kvari.... i imam peskir oko vrata, kao kamiondzije...

batka_mija:
uoszbilji se... e, pa da... malo pre sam jeo sladoled... jagoda, vanila i onaj jos jedan, uvek zaboravim kako se zove... prokletstvo... dobar je bio... volim kad se istopi, pa kad mozes da pijes... kao ono u mekdonaldsu, uvek zaboravim... :D e, na koliko vam je podesena klima? meni na 17, ali se stalno kvari.... i imam peskir oko vrata, kao kamiondzije...

Meni je klima na 25 !!!!

batka_mija:

Ti baš ne čuvaš svoje srculence

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back