KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekstra ste svi, vidim jos ste zivi i zdravi, hvala bogu. Tacno je da me nema, ali dobih neko unapredjenje, pa sta cu- morao sam malo da se pokazem.
Hvala na toploj dobrodoslici i osvezavajucem picu, koje sam bez razmisljanja eksirao! :lol:

joksa_bgd:
Ekstra ste svi, vidim jos ste zivi i zdravi, hvala bogu. Tacno je da me nema, ali dobih neko unapredjenje, pa sta cu- morao sam malo da se pokazem.
Hvala na toploj dobrodoslici i osvezavajucem picu, koje sam bez razmisljanja eksirao! :lol:

Svaka cast samo nastavi tako mozda dobijes i oskara kao i ovi likovi :)))
Oscari.jpg

joksa_bgd:
Dodjavola, jos uvek ne znam kako da umetnem sliku... :roll:

Pamti :

Odes na sajt www.photobucket.com tamo se registrujes i upamtis pasword jer ponekad te ponovo trazi da ga ukucas posle izvesnog vremena . Kad otvoris svoj album imas opciju Browse ... nadjes sliku na svom kompu i pritisnes Submit . E kad to uradis dobijes sliku u albumu i imas 3 kolone ,tebe interesuje 3 gde pise Img , sve selektujes tu CTRL A pa CTRL C ( copy ) i onda ovde gde pises poruke uradis CTRL V ( paste ) i eto slike , ajde probaj da vidimo !!

zmaj se vratio u svoje gnezdo i nesto sam ljut... da li je neko video selenu? jao, sve vreme sam mislio na nju... i na natasunatasu... bili smo tamo i ja se bas u jednom trenutku pitao: ma sta bi njih dve rekle sad... mora da bi to bilo mnogo smesno... ha haha... ovo je bilo da puknes od smeha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back