KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
whitenicky:
Pa @jacques je zasluzen za te stvari , joj kad vidi da si ti u kafani sad ce da doleti , u medjuvremenu ja castim picem ...ziveli 8-)
954e00d6.jpg
ziveli ;)
alegria.jpg

necu valjda cekati zauzetog jacky-a?!

beli... ima li ovde neka kafana gde ti ne sluzis? a-ha, jaoj... pa harmonika... i onda krece ritam... jel ste culi vic kad je trazio mujo od hase da ga ovaj pogura u kisnoj noci... ma, nije bas smesan... nego, jel mi video neko milanceta? nesto sam ga zapostavio u poslednje vreme...

dzaba ti redove... ja ne mogu da vidim smajlije, te slike sto postavljate, ne mogu ni da vidim ni neke ljude koje dugo nisam video a nema veze sad sa vama... e, nano, jel zavrseno sve? odmorila? ja sam isto is'o i super je bilo... ne smemo da catujemo ovde jer ako nas staronja vidi, zatvorice temu... salim se, ne sme da zatvori temu... znam coveka...

bravo lillymoon... ponekad slika vredi vise od hiljadu reci... e, stvarno je ovde dozvoljen cat? pa ja nikako nisam posedovao tu informaciju... carevi, sta vi radite? evo, prvo moze lilymoon da odgovori... mozes da upotrebis koliko god reci hoces... sta biste vi voleli da budete? danas idem u prirodu da rucam... bas me briga... hm... dosadno... jel mi video neko milanceta?

Dina81:
Pa gde si Niki? Sta ima? O evo ga i batka.....pozdrav...;)

Evo saljem lude mailove ljudima , oni vriste od smeha i to je to :))))) nista posebno , sem sto vec 3 dana ustajem u 4:30 i na poslu sam ranije nego sto treba da budem , ali takav mi je horoskop za ovu nedelju. Idem na trening, valjam PC igre , DvD filmove , planirao sam da pocnem i nesto jos da radim ,ali ne mogu vrucina je za dodatni posao 8-) !!! Kod tebe ?

batka_mija:
dzaba ti redove... ja ne mogu da vidim smajlije, te slike sto postavljate, ne mogu ni da vidim ni neke ljude koje dugo nisam video a nema veze sad sa vama... e, nano, jel zavrseno sve? odmorila? ja sam isto is'o i super je bilo... ne smemo da catujemo ovde jer ako nas staronja vidi, zatvorice temu... salim se, ne sme da zatvori temu... znam coveka...

E jbga , postavio sam sliku celu flasu domace rakije ali nema veze , inace ovo je jedina tema gde je dozvoljen chat tako da je ovo dusu dalo za tebe i tvoje lude postove dugacke po par kilometara :)))) i kazes ne vidis e zao mi je , evo ovo je za tebe a neka ti @jacques kaze sta je na slici :)))) !!!
7110.jpg

naravno, jack-ass... mada je moje zanimanje prevodilac - prevodim ljude zedne preko vode... e, a glupa je fora... izandjala... jeeee... kako je to dobra rec, a neiskoriscena... jel se vi ljutite kad vam neko kaze da ste pravi balkanac? mislim, za redova sam siguran da se ponosi time, pitam ostale... znate sta mislim? mislim da selena moze da izdrzi da ne spava 2 noci! tek da treceg dana zaspe oko 15:00 - 15:30...

batka_mija:
naravno, jack-ass... mada je moje zanimanje prevodilac - prevodim ljude zedne preko vode... e, a glupa je fora... izandjala... jeeee... kako je to dobra rec, a neiskoriscena... jel se vi ljutite kad vam neko kaze da ste pravi balkanac? mislim, za redova sam siguran da se ponosi time, pitam ostale... znate sta mislim? mislim da selena moze da izdrzi da ne spava 2 noci! tek da treceg dana zaspe oko 15:00 - 15:30...

BALKANAC SAM PA STA :)))) PONOSIM SE TIME !!!

o, selena... najvise volim da citam tvoje postove,... nekako su mi iskreni... prosti... :D salim se... dobra si ti... jel te pitala natasanatasa kolika ti je plata? jel ste pevali nekad na bini? a koju pesmu? redove, kako trazis gusterima da rade sklekove? jel to ona fora kao: 'daj mi dvajes odma!!!' ja sam jednom gledao kad je zan klod van dama terao onaj da radi sklekove... a ovaj je bio pametniji i samo se pretvarao da radi kad ga ovaj ne gleda... ha haha... bas mi je to bilo smesno... ha haha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back