lillymoon
Iskusan
- Poruka
- 6.607
ziveliwhitenicky:Pa @jacques je zasluzen za te stvari , joj kad vidi da si ti u kafani sad ce da doleti , u medjuvremenu ja castim picem ...ziveli 8-)
![]()
necu valjda cekati zauzetog jacky-a?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ziveliwhitenicky:Pa @jacques je zasluzen za te stvari , joj kad vidi da si ti u kafani sad ce da doleti , u medjuvremenu ja castim picem ...ziveli 8-)
![]()

lillymoon:ziveli![]()
![]()
necu valjda cekati zauzetog jacky-a?!
jacques:@Dina
molim,molim...nema na cemu......nema nista specijalno.....propustas samo Whitejeva muvanja...kao sto vidis
![]()
)))batka_mija:beli... ima li ovde neka kafana gde ti ne sluzis? a-ha, jaoj... pa harmonika... i onda krece ritam... jel ste culi vic kad je trazio mujo od hase da ga ovaj pogura u kisnoj noci... ma, nije bas smesan... nego, jel mi video neko milanceta? nesto sam ga zapostavio u poslednje vreme...
))))
Pa ovde je chat jedino i dozvoljen...Dina81:Pa gde si Niki? Sta ima? O evo ga i batka.....pozdrav...![]()
)))) nista posebno , sem sto vec 3 dana ustajem u 4:30 i na poslu sam ranije nego sto treba da budem , ali takav mi je horoskop za ovu nedelju. Idem na trening, valjam PC igre , DvD filmove , planirao sam da pocnem i nesto jos da radim ,ali ne mogu vrucina je za dodatni posao 8-) !!! Kod tebe ?batka_mija:dzaba ti redove... ja ne mogu da vidim smajlije, te slike sto postavljate, ne mogu ni da vidim ni neke ljude koje dugo nisam video a nema veze sad sa vama... e, nano, jel zavrseno sve? odmorila? ja sam isto is'o i super je bilo... ne smemo da catujemo ovde jer ako nas staronja vidi, zatvorice temu... salim se, ne sme da zatvori temu... znam coveka...
))) i kazes ne vidis e zao mi je , evo ovo je za tebe a neka ti @jacques kaze sta je na slici
))) !!!

jacques:sta ja treba da izigravam prevodioca![]()
))) TENKOVSKA BRIGADA

batka_mija:naravno, jack-ass... mada je moje zanimanje prevodilac - prevodim ljude zedne preko vode... e, a glupa je fora... izandjala... jeeee... kako je to dobra rec, a neiskoriscena... jel se vi ljutite kad vam neko kaze da ste pravi balkanac? mislim, za redova sam siguran da se ponosi time, pitam ostale... znate sta mislim? mislim da selena moze da izdrzi da ne spava 2 noci! tek da treceg dana zaspe oko 15:00 - 15:30...
))) PONOSIM SE TIME !!!