*~* Neces stici do zvizdukanja, ja predajem smenu  *~*
 *~*

*~*
 *~*Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 *~*
 *~* *~*
 *~* *~*
 *~* *~*
 *~* 

ebo~korisnichko~ime:nego imal` ovde nekih novina?
nisam danas slushao vesti...
dajte mi neshto zzestoko

Vidim ja da Shinoda zabušava :wink:
  Vidim ja da Shinoda zabušava :wink:  MawaMaco, daj votku
  MawaMaco, daj votku 
Alo pa ima i Shinoda zivot!Feelgooood:Dobro večeVidim ja da Shinoda zabušava :wink:
I opet nalazi dobrovoljceMawaMaco, daj votku

ops: da se malo ja rasteretim!
Alo pa ima i Shinoda zivot!Feelgooood:Dobro večeVidim ja da Shinoda zabušava :wink:
I opet nalazi dobrovoljceMawaMaco, daj votku

Shinoda ima život, a mi ostali kao visimo na grani
  Shinoda ima život, a mi ostali kao visimo na grani  Slušaj D E Č K O
  Slušaj D E Č K O   
   (ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink:  bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama
 (ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink:  bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama  
   To što ti gazde ne dolaze, ne znači da te ne vide
Ne visite na grani, nego na netu!Feelgooood:Ma šta kažeš?!Shinoda ima život, a mi ostali kao visimo na grani
Slušaj D E Č K O

(ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink: bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama

Shinoda:MaWa MaCo komsinice moja, oces pos'o...moze i Chief, ove slatke curice u kafani me stalno vataju za guzu kad im sluzim picje!ops: da se malo ja rasteretim!

Ti volis to
 Ti volis to  *~*
 *~*Volem,volem al' cju da ispustim posluzavnik nekoj na glavu!MaWa_MaCa:Shinoda:MaWa MaCo komsinice moja, oces pos'o...moze i Chief, ove slatke curice u kafani me stalno vataju za guzu kad im sluzim picje!ops: da se malo ja rasteretim!

*~* Aaajde ajde, komsija ne foliraj seTi volis to
*~*

*~*
 *~* *~*
 *~*limunada za gospodjitzu!MaWa_MaCa:*~* ajde da popijem ja jednu limunadicu pa da odem na nunanje*~*

*~*
 *~*sta dobijam za uzvrat?MaWa_MaCa:*~* ooo, hvala*~*