KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Diiivna si!
a036.gif

Feelgooood:
Dobro veče :D Vidim ja da Shinoda zabušava :wink:
I opet nalazi dobrovoljce :D MawaMaco, daj votku :D
Alo pa ima i Shinoda zivot! :P
Nema nam gazdi nesto, pa dobro, kad nece da dodju da me obidju i pomognu mi da vodim ovo mesto...drink's on da house today!
ko ce, sta ce?
MaWa MaCo komsinice moja, oces pos'o...moze i Chief, ove slatke curice u kafani me stalno vataju za guzu kad im sluzim picje! :oops: da se malo ja rasteretim! :lol:

Feelgooood:
Dobro veče :D Vidim ja da Shinoda zabušava :wink:
I opet nalazi dobrovoljce :D MawaMaco, daj votku :D
Alo pa ima i Shinoda zivot! :P
Nema nam gazdi nesto, pa dobro, kad nece da dodju da me obidju i pomognu mi da vodim ovo mesto...drink's on da house today!
ko ce, sta ce?
MaWa MaCo komsinice moja, oces pos'o...moze i Chief, ove slatke curice u kafani me stalno vataju za guzu kad im sluzim picje! :oops: da se malo ja rasteretim! :lol:

Ma šta kažeš?! :D Shinoda ima život, a mi ostali kao visimo na grani :D Slušaj D E Č K O :D :) (ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink: bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama :) :D To što ti gazde ne dolaze, ne znači da te ne vide :twisted:

Feelgooood:
Ma šta kažeš?! :D Shinoda ima život, a mi ostali kao visimo na grani :D Slušaj D E Č K O :D :) (ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink: bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama :) :D To što ti gazde ne dolaze, ne znači da te ne vide :twisted:
Ne visite na grani, nego na netu! :lol:
Izvoli picje, votka s ledom,krishkica limuna...
ne pipkam se ja sa devojcicama, one pipkaju mene! :P :)

Oprosti što sam tvoju ljubav krao
oprosti što ti ljubav nisam dao
jer ti si samo pravu ljubav htela
jer si me voljela

A ja sam negde rujno vino pio
a ja sam negde s drugom srećan bio
a ti ....a ti ....
ti si me čekala...

Bila si žena koja zna da voli
i kad se plače i kad suza boli
bila si žena koja zna da čeka
voljenog čoveka