*~* Neces stici do zvizdukanja, ja predajem smenu
*~*
*~*Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*~*
*~*
*~*
*~*

ebo~korisnichko~ime:nego imal` ovde nekih novina?
nisam danas slushao vesti...
dajte mi neshto zzestoko
![]()
Alo pa ima i Shinoda zivot!Feelgooood:Dobro večeVidim ja da Shinoda zabušava :wink:
I opet nalazi dobrovoljceMawaMaco, daj votku
![]()
ops: da se malo ja rasteretim! 
Alo pa ima i Shinoda zivot!Feelgooood:Dobro večeVidim ja da Shinoda zabušava :wink:
I opet nalazi dobrovoljceMawaMaco, daj votku
![]()
ops: da se malo ja rasteretim! 
(ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink: bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama
Ne visite na grani, nego na netu!Feelgooood:Ma šta kažeš?!Shinoda ima život, a mi ostali kao visimo na grani
Slušaj D E Č K O
![]()
(ovo je ispravka za jučerašnje ŽENO) :wink: bolje ti je da nešto radiš, od nečega mora da se živi...donesi mi piće i obriši malo ove stolove a ne da švrljaš okolo i pipkaš se sa devojčicama
![]()
To što ti gazde ne dolaze, ne znači da te ne vide
![]()

Shinoda:MaWa MaCo komsinice moja, oces pos'o...moze i Chief, ove slatke curice u kafani me stalno vataju za guzu kad im sluzim picje!ops: da se malo ja rasteretim!
![]()
Ti volis to
*~*Volem,volem al' cju da ispustim posluzavnik nekoj na glavu!MaWa_MaCa:Shinoda:MaWa MaCo komsinice moja, oces pos'o...moze i Chief, ove slatke curice u kafani me stalno vataju za guzu kad im sluzim picje!ops: da se malo ja rasteretim!
![]()
*~* Aaajde ajde, komsija ne foliraj seTi volis to
*~*

*~*
*~*limunada za gospodjitzu!MaWa_MaCa:*~* ajde da popijem ja jednu limunadicu pa da odem na nunanje*~*
sta dobijam za uzvrat?MaWa_MaCa:*~* ooo, hvala*~*