KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
c,c,c vidim ja, neko će ovde ostati bez posla :(
u sred bela dana, kafana prazna! Kuvar se izvalio ispod drveta, cirka pivo... mala od šanka otišla preko puta kod komšije u kafić, tamo dolaze dobri frajeri... konobarica nestala u akciji a ja sedim ovde pola sata!!! 8) Poslaću vam ja prljavog inspektora pa da vidite onda.. bando raspuštena :D :twisted: :) :) :)

Kud si navro, čoveče :) Daj dve ljute pa daj dve ljute :) Vidiš valjda da je pazna kafana, celog dana nikog živog nema a sve otključano...
Čekaj malo, idem ja do šanka pa ću ti doneti. Baš nas briga, pićemo dok ne popadamo a pošto nema nikoga da nam izda račun, bez računa ništa ne mora da se plati :wink:

Shinoda:
Ajmo sad lepo...
Alkoholicar 2 ljute plus kisela :arrow: 250kinti
Feelgooooood all you can eat + jos nesto :arrow: 500 kinti...
Molicu lepo nismo mi crveni krst! :P
Ma hajte molim vas :D 500 kinti :D pa nije li malo mnogo? Ne jedem uveče, a čekam ceo dan da me neko usluži pa mislim da nije zgoreg da kuća časti :D :lol: Samo Alkoholičar i ja ceo dan čučimo sami u kafani... :wink:
Ja nisam Pančevka ali bih volela da budem :wink: pa hajde i za mene nešto :wink:

Shinoda:
@Feelgood Ne znam ja sta ste vi maznuli dok sam ja bio 'na pauzi' :P
vidi sa gazdom da ti smanji ceh i ubuduce nemoj maznjavati! :wink:

@Maca
Sta klasicna kafana moze ponuditi:rakiju,sok,pivo...svasta!
Slušaj Shinoda, nisam ja kriva što ti ne dolaziš na posao :wink: Ceo dan Alkoholičar i ja sedimo i čekamo, moralo se nešto i popiti, vidiš kakva je vrućina :D Gazda se ne pojavljuje, srediću ja već nekako taj račun :D :D

MaWa_MaCa:
Shinoda:
MaWa_MaCa:
*~* A oce li mi neko praviti drustvo u pijenju ili da uzmem ja jednu kafidzoni i neki prirodni sokitj?! :) *~*
Ne smem da cirkam na poslu!Treba gazda da bane i ostadoh ja bez posla! :cry:

*~* E sad CVRC... Nego ajde.. Neka ti bude.. Onda mi donesi ednu kaficu i jedan cokic od jabuke :) *~*
Izvolte kaficu! :wink:
KKI28~Espresso.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back