0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Uf..prava reč klopa.
daj nešto sa roštilja i naravno crno rashlađeno.
daj nešto sa roštilja i naravno crno rashlađeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Novcic_u_fontani:ja noćas samo pevam !![]()
Daj dve ljute pa daj dve ljute
Vidiš valjda da je pazna kafana, celog dana nikog živog nema a sve otključano...
250kinti
500 kinti...
*~*
*~*Ma hajte molim vasShinoda:Ajmo sad lepo...
Alkoholicar 2 ljute plus kisela250kinti
Feelgooooood all you can eat + jos nesto500 kinti...
Molicu lepo nismo mi crveni krst!![]()
Samo Alkoholičar i ja ceo dan čučimo sami u kafani... :wink:
*~*Ne smem da cirkam na poslu!Treba gazda da bane i ostadoh ja bez posla!MaWa_MaCa:*~* A oce li mi neko praviti drustvo u pijenju ili da uzmem ja jednu kafidzoni i neki prirodni sokitj?!*~*

Shinoda:Ne smem da cirkam na poslu!Treba gazda da bane i ostadoh ja bez posla!MaWa_MaCa:*~* A oce li mi neko praviti drustvo u pijenju ili da uzmem ja jednu kafidzoni i neki prirodni sokitj?!*~*
![]()
*~*Slušaj Shinoda, nisam ja kriva što ti ne dolaziš na posao :wink: Ceo dan Alkoholičar i ja sedimo i čekamo, moralo se nešto i popiti, vidiš kakva je vrućinaShinoda:@Feelgood Ne znam ja sta ste vi maznuli dok sam ja bio 'na pauzi'![]()
vidi sa gazdom da ti smanji ceh i ubuduce nemoj maznjavati! :wink:
@Maca
Sta klasicna kafana moze ponuditi:rakiju,sok,pivo...svasta!
Izvolte kaficu! :wink:MaWa_MaCa:Shinoda:Ne smem da cirkam na poslu!Treba gazda da bane i ostadoh ja bez posla!MaWa_MaCa:*~* A oce li mi neko praviti drustvo u pijenju ili da uzmem ja jednu kafidzoni i neki prirodni sokitj?!*~*
![]()
*~* E sad CVRC... Nego ajde.. Neka ti bude.. Onda mi donesi ednu kaficu i jedan cokic od jabuke*~*
koje ces? 8)0077:aloooo gde je to pivo????????
*~*