KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milinko?!
hihihi...

de njega nadje....

aka : )( :

tu je jedna musavica vrele krvi i hitrih prelepih nogu...to je ona mala shto kosom brishe suze nashe a osmehom razgoni djavole !

`aljinche je lilo a mome oku janje milo!

al` nema je...dal` od rodjenja ili ubedjenja...tek nishta ne zbori...samo shtuca i ponekad muca...

nego zapovedaj i u mene ne gledaj!

8)

Feelgooood:
Izvin'te, ja malo da svratim :D Zatvoriše mi kafić, a tako je bila dobra mjuza i atmosfera :x
Mnogo je vruće.. ko je konobar? Milinko? :)
Ako neko radi neka donese oooogrooomnu čašu kisele vode sa limunom i nekoliko kockica leda :P Oma :)
Izvol'te! :D Eto, ovde ima limuna, al' nema atmosfere... :( (I, ne primaj baš, zdravo za gotovo, šta ti gazda kaže, vidiš da stalno dotura majstorima pivo, pa mora da proveri temperaturu istog, tj. 'ladnoću... i tako... Sad smo se uortačili, pa će on 'očas posla' da sredi sve 'grube muške radove'!
A Lilu, spava, valjda, siroto dete, pre 5h jutros bila na nogama... :P ).

Ovo piće kuća časti! :D
Samo nam ti dođi opet. :wink:
Može Shakira, La tortura? :P Atmosferu čine ljudi, bre, a ne mesto! :P

A tek što će da bidne feeling kad se malo vizuelno sredi ova rupčaga! :wink: Znaš ono, Barutana, i te fore... :P
Samo da mi Shinoda i oo77 vrate šankericu na čvrstim nogama, sirota devojčica, ni ime nisam stigla da joj zapamtim! :( A čeka je ovde mesto, hej, 300 jevreja, plus šta primi! ...A Shinoda bi mog'o ovde da se udene i za 'šefa sale' (sredila sam mu za platu :roll: ), bliži se vreme ručka, biće gladnih valjda... :?
'Ebem ti renoviranje, moramo da kupimo veću tendu za baštu! :evil: I novi ledomat.

Shinoda:
Khm khm...Buducji (nadam se) shef sale is in da haus! :wink:
115215609741db0968cd4af.jpg
Ever, and for ever!!! :P Ordermajstor!!! :P
(Al' 2oo evrića, :oops: šta ćeš, nema se više, a može se, Rodhos, Parasthos...) 'Aj' sad u kujnu, raspali taj roštilj, vidi kol'ko se ocedilo ovo meso po vrućini! :(

Dobro, onda može :wink: Lepše bi bilo da ima tu i neko momče mlađano, visoko i kršno (kada je porudžbina golema, da može da ponese, a i izbaci ponekog nenormalnog gosta) :twisted: A možda još što šta :D :) :D treba biti gostima na usluzi..
Što se tiče platice za devojčicu, 300 komada i šta primi??? Objasni malo :wink:
Živeli! :P

Feelgooood:
Dobro, onda može :wink: Lepše bi bilo da ima tu i neko momče mlađano, visoko i kršno (kada je porudžbina golema, da može da ponese, a i izbaci ponekog nenormalnog gosta) :twisted: A možda još što šta :D :) :D treba biti gostima na usluzi..
Što se tiče platice za devojčicu, 300 komada i šta primi??? Objasni malo :wink:
Živeli! :P
Čut' bre, ti tu, gde vide 300!? :shock: Tol'ko nemam ni ja u novčaniku... :?
Dvesta, bre!!! :evil: (Ja nisam bila dosad jasna da sam u ortakluku!? Troškovi na pola. :? )
Pa zar Oxi ne mere da se izbori sa nezgodnim mušterijama! :shock:
...
Mlađano, visoko, i kršno!? Pa ovo je (Kafana) Kafić, bre!!! Nije Aladinova lampa!!! :twisted:
Auuu! :roll: Koje komplikacije... :roll:
...Još mi samo fali onaj Dinkićev, sa kravatom. :?

Dvesta kažeš :) :) Kada bi cene padale kao platica jadne devojčice, sve bi bilo lepo :D :D Da se nađete na 150 pa svi da pevamo :D
Znam da nije Aladinova lampa ali moramo i mi u nešto gledati.. audio-vizuelni ugođaj uz povremeni re-fuel "powered by Smirnoff" pa Bog da nas vidi :D :)
Bojim se, svideće mi se mnogo, ko će me kući oterati :D

:) Oxilence... Mazz...:) Aj' ti meni isplati ovih mojih petsto jevrića od noćas (jutros, bre :twisted: ) do sada, pa da vid'mo mi kako ćemo dalje... :)
(Nešto mi se mnogo vrzmaju i majstori svog zanata, i nezgodni gosti, a Shinode i konobarice nema pa nema... Ni oo77... Ni Lilu...
Ni gostiju. :(
Gigule?
Hanibalka?
???
'Ne liči' vam na kafić? :(
...
E, znala sam da ne treba da uposlim Crnotravce! :evil: Sve mi goste rasteraše, nanu li im...!

Tu je kuvar, mojne se sekiras gazdarice, rostilj se raspalio...Peku se pljeske,kobaje i po koje jaje!
Za svaciji ukus :wink:
Veceras cu da bacim neku ribu na meni ipak ne valja jesti previse masno na ovu vrucinu!Recimo...pijani sharan!Imamo i girice uz to i koju salatu: tartar,shopsku,srpsku,grcku,rusku koju god ocete Shinoda ce da spremi!

Shinoda:
Sta je ovo ljudi, nema nikog u kafani? :shock:
Jbg sada je happy hour dobili smo Madjare,a i vash kuvar chasti matoriji je za godinu! :wink:
Danas? :P
SREĆAN TI ROĐEN DAN!!!
...
(Jbg, nadam se da to nije samo izgovor za slobodan dan... :roll: Eh, to osoblje, bilo ih dvoje, a sad i ovaj jedan hoće da zbriše... Pa, šta, zar ja treba da duvam u žar!?... Oxi-a ni od korova, parice pokupio...
Da vidimo... A-ha, ima pepsi, ima limuna...)

Shinoda, a da rasporedimo po stolovima i zapalimo sveće, a? :? I limun će iznesemo...

A tebe kuća časti za rođendan, al' sutra! :)

zainteresovana:
Shinoda:
Sta je ovo ljudi, nema nikog u kafani? :shock:
Jbg sada je happy hour dobili smo Madjare,a i vash kuvar chasti matoriji je za godinu! :wink:
Danas? :P
SREĆAN TI ROĐEN DAN!!!
...
(Jbg, nadam se da to nije samo izgovor za slobodan dan... :roll: Eh, to osoblje, bilo ih dvoje, a sad i ovaj jedan hoće da zbriše... Pa, šta, zar ja treba da duvam u žar!?... Oxi-a ni od korova, parice pokupio...
Da vidimo... A-ha, ima pepsi, ima limuna...)

Shinoda, a da rasporedimo po stolovima i zapalimo sveće, a? :? I limun će iznesemo...

A tebe kuća časti za rođendan, al' sutra! :)
Eeee vidi ti nju!!! :shock:
Ne brini radim ja i za rodjendan! :wink:
Sto se tice stolova, ma moze aj sad cu ti pomognem! :wink:

Dah_andjela:
Ma moze... :D
Nisam gladna...a mogu li da dobijem popust nedjeljom? :wink:
Pa... Porodični popust?... Možda... Vidiš, nije ti ta loša...
Može! Vikendom cene idu 30% niže! Min dva člana, nećemo da tražimo lične karte i potvrde o zajednici, ali obratićemo pažnju na ponašanje!!! :twisted: Ako se bare, znači još ne žive zajedno. :wink:
Lepo rashlađen ice-tea? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back