KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma shta da ima...
poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ... poso` kutja ...

malo ponekad se sapletem o neko granje...

cure sevaju sa stomacima na ulicama... i tako to!

lagano ulazimo u Evropu...

kod tebe?

oxi:
aman zainteresovana....

eo` ti kafana...pa nosi je :P

radi shta hotjesh...
zovi i drushtvo ...tvoja je :)

jedi pij, veseli se na zzivot poseri se!
A da ti, gazda Oxi, malo ovo renoviraš i promeniš muziku? :roll: (A mog'o bi i da me preporučiš tim tvojima u Opštini, što me zatvoriše :evil:, kad već nemam zemljake iz Bgd-a u Bgd-u. :wink: Trebaće mi i za neki drugi poslić, možda, ne mora to baš da bude kafić. :oops: )
Nema te po sto godina, mnogo si, bre, zapustio ovo kafanče, nema ti taj inventar više nigde prođu danas, daj malo feeling-a! :P
I da, znaš, ja imala dva radnika, ostaše na ulici, a imali po 300Є (kah, kah, šššš... Shinoda
26.gif
), možeš da ih uhlebiš?
17.gif

...A imam i dobar nov MP player i sjajnu fonoteku, ide uz gole stomačiće i pirsing, učiniću ti cenu, :D super povoljno, :wink: pa da vidiš kako ovde ima sve da vrca od popularne omladine i popularne muzike! :? I svima da bude prijatno. (Neću da ti naplatim ideju, ne sekiraj se. :wink: A, možda, da uđemo u ortakluk? :roll: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back