Glaurung
Poznat
- Poruka
- 9.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))
)))
))

whitenicky:Znam o cemu pricash ...... ubijanje dosade , zezanje , druzenje ..... X GENERATION![]()
![]()
Ako ima neka za mene .... a da lici na @goldfish zovi meBlackaquarius:Ma ko ih yebe sve. Veceras sam zauzet nesto idem da ucim salsu sa pojedinim personama! ! !![]()
![]()
)))
mirada:Dobro jutro,sta se radi?Nicky sta je s tobom?
))
whitenicky:Dobro jutro mlada damo ....kako mislish sta je samnom .... napaljen sam na tebe od ranog jutra))
![]()
mirada:TO vec znam ,nego kako je bilo na slavi?
)) ..... razvozio goste , dovozio goste , posluzivao pichem , kolace sam trpao i u ushi ... majko moja sto me tako prozdrljivog rodi
)))) ....ali super je bilo ...da mi je svakog dana tako
... Kako ste se vi mlada damo proveli na SLAVI ..jesi li nabacila koji kilogram ????
mirada:Nisam nista jela,muka mi je kad samo pomislim na toliku hranu!!! Kuci smo za dva dana imali 70 gostiju,poludela sam spremajuci predjela i kolace,muka mi je od svega!!! Sinoc sam bila kod decka na slavi...
..... kod mene 30ak zajedno sa drushtvom .... dobro 2 dan nemam pojima , otishao sam uvece posto sam juce radio ... ali preko 40 nije sigurno ...prosle godine je bilo vishe ljudi , valjda svake godine sve manje i manje ..joj jedva cekam da samo slavim sa drustvom

....otisao da popijem nesto...dehidriracu pored tebe
)