oxi
Ističe se
- Poruka
- 2.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgubio se negde jutarjabajagi:
pazi evo gaaaagledaj da sa jutrom negde nadjesh i kafu...ako ti nije problem malo tjiri bu-tjiri bamillkica:izgubio se negde jutarjabajagi:![]()
pazi evo gaaaa

nije ni to problem...plop... evo je...lepe šolje pune vruće smrtušice....jabajagi:gledaj da sa jutrom negde nadjesh i kafu...ako ti nije problem malo tjiri bu-tjiri bamillkica:izgubio se negde jutarjabajagi:![]()
pazi evo gaaaa
![]()
izvolte... :wink:oxi malo glumata...mdobrica je on, znam ga iz predhodnog zhivota....a ja i bez sebe same mogu, a kamoli bez tebemillkica:oxi je razočaran u kafanu, dosadna mu je :shock:
isuviše je mene samoj sebi, nema mikakvog usvajanja usvajanja :wink:
:wink:

jes' vid'la kako si cenjenamillkica:malo pre mi fali jutar, sad mi je duplo usvajanje...ccc![]()
![]()
cccc....jabajagi:jes' vid'la kako si cenjenamillkica:malo pre mi fali jutar, sad mi je duplo usvajanje...ccc![]()
![]()
![]()

naravski uz kafu, može nešto žešće, za razbudjivanjejabajagi:Sad neshto popi u to ime, naravski samaaaa :wink:
mozhe, shto zheshtje - to chestje! :wink:millkica:naravski uz kafu, može nešto žešće, za razbudjivanjejabajagi:Sad neshto popi u to ime, naravski samaaaa :wink:![]()