jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala gazda 8)jeasus:dobro ajde,oprastam ti ali ako se jos jednom desi ovako nesto...cuvaj se![]()
daj jo jedan dupli...
LUDICA:Hvala gazda 8)jeasus:dobro ajde,oprastam ti ali ako se jos jednom desi ovako nesto...cuvaj se![]()
daj jo jedan dupli...
Evo dupli, a ja sad odoh da se pripremam za veceras, a i ti se cuvaj za veceras, nemoj sad da preteras pa da ne znads gde ti je glava.
Valjda ce doc kakva smena ovde da me odmeni!![]()

Neeemoooj sreeećoooo neeemoooj daaanaaaaas.....divlja-u-srcu:Eeee, veceras me nema!![]()
Idem da pijem sama sa sobom!
I da se napijem skrooooz!
Bole me uvo vise za sve!![]()

LUDICA:Eh, kako bih se rado napila i nikad se ne bih otreznila, da se nikad ne setim koliko mi je trenutno tesko....![]()
Za moj bol nema leka...NaraYan:LUDICA:Eh, kako bih se rado napila i nikad se ne bih otreznila, da se nikad ne setim koliko mi je trenutno tesko....![]()
Ja sam psiholog, slobodno mi reci shta ti je na srcu i u glavi, a ja cu ti reci kako da se izlechish.

LUDICA:Za moj bol nema leka...NaraYan:LUDICA:Eh, kako bih se rado napila i nikad se ne bih otreznila, da se nikad ne setim koliko mi je trenutno tesko....![]()
Ja sam psiholog, slobodno mi reci shta ti je na srcu i u glavi, a ja cu ti reci kako da se izlechish.
Znas ona tvoja tema na Love&Sex da Ljubav unistava zdravlje, e mene rusi iz temelja...![]()
Pazi, pa ti stvarno psiholog!NaraYan:LUDICA:Za moj bol nema leka...NaraYan:LUDICA:Eh, kako bih se rado napila i nikad se ne bih otreznila, da se nikad ne setim koliko mi je trenutno tesko....![]()
Znas ona tvoja tema na Love&Sex da Ljubav unistava zdravlje, e mene rusi iz temelja...![]()
Ochajanje je najveci ljubavni neprijatelj.
Shta god da ti se desi ne smesh da budesh ogorchena, pogotovu ne smesh biti u sebe razocharana.
Ovo je naredjenje![]()
A sad popij par crvenih votkica na moj rachun. :wink:
Samo opushteno i 'zitiva.
Sve ce doci samo i na vreme. Ponekad je dovoljno da neshto samo zelimo, iskreno, iz srca i to ce nam se samo javiti. 8)

LUDICA:Daj odmah 5 crvenih votki, a to sto sam izgubljen slucaj, to cu nekako da prebolim.![]()
NaraYan:LUDICA:Daj odmah 5 crvenih votki, a to sto sam izgubljen slucaj, to cu nekako da prebolim.![]()
Rekosmo li bez tih "sluchajeva"?![]()
Voli i poshtuj samu sebe![]()
5 crvenih stiiiizzeeee![]()
I 2 piva za Jeasusa i mene.
LUDICA:Naravno...Al sad sam u depresiji, slomila mi se brana, i sta god kazete nece mi pomoci!
Ipak hvala i mojne da mi se i nocas rano razbezite iz kafane... Ima da pijemo, i pevamo i lomimo case i sve ostalo...![]()
![]()
![]()

NaraYan:LUDICA:Naravno...Al sad sam u depresiji, slomila mi se brana, i sta god kazete nece mi pomoci!
Ipak hvala i mojne da mi se i nocas rano razbezite iz kafane... Ima da pijemo, i pevamo i lomimo case i sve ostalo...![]()
![]()
![]()
Daj pozajmi mi, Ludice, 1200 din. sutra ti vracam, nemam para za vecheras, sve sam potroshio.![]()