jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
palimo iz kafane...oni neka pociste....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma cistice oni za nama i ovo jutro, hteli ne hteli... :wink:jeasus:palimo iz kafane...oni neka pociste....
.....pa majku mu.......aj' kuci zeno moja ima tebi tvoj muz da pokaze nesto mnogo veliko....ajde ajde..... jeasus:[color=red]02 - 06 ONLY[/color]
ops:

NaraYan:![]()
![]()
![]()
Do sutra...
NaraYan is off
![]()
![]()
![]()

jeasus:Ma uzimam celu flasu da utolim tugu zbog basketa...* sam ali nekako mi je drago zbog poraza...
ispricavam se zbog dranja.
dobro znas da mislim da si najbolja sankerica u gradu!
Nemoj samo od plate, molim te, evo veceras cu da radim za dvojejeasus:Ali zato sto se sinoc nisi pojavila na poslu odbicu ti od plate...moracu sa tobom da popricam u cetiki oka...spavalice jedna![]()
ops:LUDICA:Nemoj samo od plate, molim te, evo veceras cu da radim za dvojejeasus:Ali zato sto se sinoc nisi pojavila na poslu odbicu ti od plate...moracu sa tobom da popricam u cetiki oka...spavalice jedna![]()
![]()
Najvise volim razgovore u 4 oka...i 4 ruke, i 4 noge, i 4 uha itd... 8)
A volim i da spavam ponekad, sta cuops:
Neka, neka, ja radim samo za tebe od 2-6 ujutru, prazna kafana, samo ja i ti, i sad ti mene kritikujes sto sam bila iscrpljena pa nisam mogla na posao.jeasus:LUDICA:Nemoj samo od plate, molim te, evo veceras cu da radim za dvojejeasus:Ali zato sto se sinoc nisi pojavila na poslu odbicu ti od plate...moracu sa tobom da popricam u cetiki oka...spavalice jedna![]()
![]()
Najvise volim razgovore u 4 oka...i 4 ruke, i 4 noge, i 4 uha itd... 8)
A volim i da spavam ponekad, sta cuops:
zaboravila si i 10 nevaljalih prstica![]()
zao mi je ali ja sam profesionalac...moram da ti skinem od plate sem ako nemas neki toliko jak argument...valjda cu da ti oprostim :?