gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Hvala za martini,ja moram sad kuci.Videcemo se kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oki doki, al' da znaš da kafana radi do ponoći......ja odo' u podrum da prebrojim flaše i ostalo.![]()
ni janisam znao da ova kafana ima i podrum![]()
jos da su sijalice crvene boje

Ja u podrum za tobom čuo sam nema svetla pa ćemo na pipanje da brojimo.![]()
nisam znao da ova kafana ima i podrum![]()

jos da su sijalice crvene boje![]()

I to imamo ali u drugu prostoriju, to je za razvijanje filma. Ne bi bilo loše da se skupa svi slikamo i sliku okačimo na zid naše kafane.![]()
ma ne znamo ni daljePa je l' baš sve morate da znate?![]()
ma ne znamo ni dalje
pa da vam pokvarim sliku..I to imamo ali u drugu prostoriju, to je za razvijanje filma. Ne bi bilo loše da se skupa svi slikamo i sliku okačimo na zid naše kafane.![]()
al sam sarmantan bashdobro,dobroTi nemoj da priznaješ vidiš da ovaj hoće sve da zna.![]()

E dobro je da si sa mnom, ponesi fenjer i baterijsku lampu. I obuci nešto toplije.
Pa je l' baš sve morate da znate?![]()

zar podrum nije toplija prostorija..valjda treba da se obuce nesto sto tanjijeE dobro je da si sa mnom, ponesi fenjer i baterijsku lampu. I obuci nešto toplije.
Pa je l' baš sve morate da znate?![]()

zar podrum nije toplija prostorija..valjda treba da se obuce nesto sto tanjije![]()
ajd ziveli dok miss ne odluci da nam otkrije njene tajnice![]()

zar podrum nije toplija prostorija..valjda treba da se obuce nesto sto tanjije![]()
priseti se sekule kad je odveo pevacicu u stali i ne mozz da odveze...Ide bre Anđelko i ja ovo htela da napišem
vodi ga u mrak ... u skafanderu