Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nesto me veceras bas ne ide.navratih u kafance da vidim ima li dobrog druzenja ovde.:konfete:
pa dobrodosla:)ide red da ti predstavim ove fine dame,mada nisu sve prisutne..neke rade domaci,neke spavaju kao andjeli..bice prilike ako zelis da se druzis sa nama..:Dgazdarica je miss jako simpaticna i duhovita forumasica,tu je i pera koga svi zezamo i ne ljuti se za sada:Dostale nek se predstave ako su tu?meni bas nedostaju al ih nema:(ja sam budala svoje vrste tako da nemoj da obratis paznju kad nesto lupenem...inace kazu da sam jako dobar u dusi ako ti nesto znaci:Ddobrodosla;)

pa dobrodosla:)ide red da ti predstavim ove fine dame,mada nisu sve prisutne..neke rade domaci,neke spavaju kao andjeli..bice prilike ako zelis da se druzis sa nama..:Dgazdarica je miss jako simpaticna i duhovita forumasica,tu je i pera koga svi zezamo i ne ljuti se za sada:Dostale nek se predstave ako su tu?meni bas nedostaju al ih nema:(ja sam budala svoje vrste tako da nemoj da obratis paznju kad nesto lupenem...inace kazu da sam jako dobar u dusi ako ti nesto znaci:Ddobrodosla;)

Ja gazdarica?:rumenko: Ma jok, ista sam članica kao ostali a nemam pojma ko je ovde glavni. :tajna: Hvala na komplimentu, trudim se da vam bude veselo i zabavno.Ko kaže da si budala? :( Pera i ti ste najgotivniji. ;) Šta mi bismo bez vas? :lol:

jedino skroviste je rtnj planina..vi ste blize pa red je da vas ja zamolim za mesto:Dnisam zahtevan mnogo:rumenko:

A tu smo! Pa mogli bi svi da se nađemo na pola puta, što se tiče mene. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back