-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
još jedna sa Perhanom i rakijicom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pero , imam problem uvek me ujutru izbace iz istog ...
Alo, gde ste? Zar sam vam prekinula u pričanju?
Mi to sad okicama da ne razumete šta pričamo.![]()
necu ni ja da smetam..samo da vam mahnemSamo vi lepo razvijate temu, neću da vam smetam.![]()
necu ni ja da smetam..samo da vam mahnem![]()
Ne smetaš mi se već dogovorili očima .![]()
necu ni ja da smetam..samo da vam mahnem![]()
sigurno neko novo napajanje energijomAaaa, proradio vam akumulator.![]()
nesto me veceras bas ne ide.navratih u kafance da vidim ima li dobrog druzenja ovde.![]()
sigurno neko novo napajanje energijomnasao pera nesto tamo u inozemstvu neke tarbice ....mislio na proroke sto kumunicirali telepatski sa vanazemaljcima
zamislite kad su predvideli kraj treceg svetskog rata 5 km od mene
![]()
pa dobrodoslanesto me veceras bas ne ide.navratih u kafance da vidim ima li dobrog druzenja ovde.![]()
jedino skroviste je rtnj planina..vi ste blize pa red je da vas ja zamolim za mestoJe li? Da dođemo kod tebe u skrovište? Primaš li nas?![]()
nesto me veceras bas ne ide.navratih u kafance da vidim ima li dobrog druzenja ovde.![]()
Je li? Da dođemo kod tebe u skrovište? Primaš li nas?![]()
O pa ovde je Pera a tamo gde sam ja tamo je uvek gužva.![]()
pa dobrodoslaide red da ti predstavim ove fine dame,mada nisu sve prisutne..neke rade domaci,neke spavaju kao andjeli..bice prilike ako zelis da se druzis sa nama..
gazdarica je miss jako simpaticna i duhovita forumasica,tu je i pera koga svi zezamo i ne ljuti se za sada
ostale nek se predstave ako su tu?meni bas nedostaju al ih nema
ja sam budala svoje vrste tako da nemoj da obratis paznju kad nesto lupenem...inace kazu da sam jako dobar u dusi ako ti nesto znaci
dobrodosla
![]()
jedino skroviste je rtnj planina..vi ste blize pa red je da vas ja zamolim za mestonisam zahtevan mnogo
![]()
mora da nas primi ...i mazi...i pazi...![]()