Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tibi! :cao:

Dobro veče. Danas ispred prodavnice vidimo moje dete i ja maleckog belog mešanca pekinezera, kad se podgoji imaće možda 6kg... Znate zašto je to bitno? Zato što mi se parkirao na krparu kod vrata, mislila sam da nas nije dopratio, stopio se sa snegom. Pojeo je projaricu i eno ga, uzdiše u snu. Pa... ako čujete da neko želi slatku belu kucu, pošaljite mi ga.

Da si blize, moja malecna bi me nagovorila da ga uzmemo;)
Qq, od kada niko nije svratio u Kafanu:sad2:

• Podržavam
Reactions: Nez
Eh, šta ćeš, Tibi, ovim mojima iz KV se ne sviđa ime, mi smo ti više za rock club varijantu, za ostale ne znam. :aha:

Ej, znaš da su bile za nju zainteresovane devojka iz Splita (ona će je i uzeti na kraju ako se opet pojavi) i devojka iz Slovenije! Ukupno 40 i nešto deljenja na fb a ona tek tako da nestane, pa nema smisla! :ljutko: Nego, da bi pas iz Srbije prešao u EU, mora da 1. bude propisno obeležen-dakle, ogrlica i mikročip, 2. vakcinisan protiv besnila, 3. da se uradi titar antitela-referentna laboratorija je u NS a potvrdu u pasošu overava veterinarski inspektor, 4. da ima u pasošu i pored na posebnom papiru potvrdu od veterinara da je vakcinisan protiv štenećih zaraza, očišćen od glista i na kliničkom pregledu 3-15 dana pre puta da je zdrav. Zato lepo, blago meni, potraži tamo u azilu ljubimca za ćerku, tamo preko su, koliko znam, retki no-kill azili. A i uvoze se preko nekih kanala, valjda preko Gorana Paskaljevića i Monike Brukner, naše lunjare u zemlje EU.

Eh, šta ćeš, Tibi, ovim mojima iz KV se ne sviđa ime, mi smo ti više za rock club varijantu, za ostale ne znam. :aha:

Ej, znaš da su bile za nju zainteresovane devojka iz Splita (ona će je i uzeti na kraju ako se opet pojavi) i devojka iz Slovenije! Ukupno 40 i nešto deljenja na fb a ona tek tako da nestane, pa nema smisla! :ljutko: Nego, da bi pas iz Srbije prešao u EU, mora da 1. bude propisno obeležen-dakle, ogrlica i mikročip, 2. vakcinisan protiv besnila, 3. da se uradi titar antitela-referentna laboratorija je u NS a potvrdu u pasošu overava veterinarski inspektor, 4. da ima u pasošu i pored na posebnom papiru potvrdu od veterinara da je vakcinisan protiv štenećih zaraza, očišćen od glista i na kliničkom pregledu 3-15 dana pre puta da je zdrav. Zato lepo, blago meni, potraži tamo u azilu ljubimca za ćerku, tamo preko su, koliko znam, retki no-kill azili. A i uvoze se preko nekih kanala, valjda preko Gorana Paskaljevića i Monike Brukner, naše lunjare u zemlje EU.

Nisam ja jos tako daleko da imam u kuci zivotinje, sve se nadam da ce je...proci:hahaha: sto ne znaci da sam protiv njih;)

A ja se pojedoh što se ove moje tri mrznu, makar i u izolovanoj kućici/magacinu umesto da ih lepo pustim da se propisno zgreju unutra. :(

421099_322431784460684_154662174570980_811214_720950717_n.jpg

Evo, mi dobro, ja sam srecna sto ima dovoljno muskih za lopatanje. ;) Kako je kod tebe? Kako su tvoji ljuti ridji zverovi? Sin je Jare maminog imena ne mogu da se setim... Sta jos ima kod tebe? Odavno se nismo sretale u ovom virtuelnom kutku svemira.

Medju psihicki zdravim ljudima nista opasnije od fanatizma, a generalno, nista gore od pedofilije. Tibi, i sam imas zensko dete, aj' reci, da neko tako reaguje na nju, jel' bi ga besio za moo...? Ja bih, nasred trga.

Slazem se ja sa vama ali ne sa pausalizacijom. Vecinom su ljudi skloni da smeste sve pod isti kos.
Veliki sam protivnik uvek bio smrtne kazne, borila se moja generacija i uspela da u velikom delu sveta je izbaci.
Danas bi je ponovo vratio samo radi pedofila. Da postoji, drasticno bi pao i broj tih koji su...ne bolesni vec...nemam ime za to.
21.-i vek je vek kada ce mo sebe sami unistiti jer nista "sveto" vise nije:sad2:, ponekad pomislim da nisam trebao da se borim u mladosti za ovo sto je izokrenuto od onoga sto smo hteli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back