TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
Koristim priliku da Bolu pozelim srecan rodjendan i sve nabolje u novoj godinici![]()
Bole, srecan rodjendan! Aj' proviri pa se i pridruzi!![]()
Hvala,hvala,ne kasnim mnogo
Evo nov sam u kafanici,sta ce ko da popije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koristim priliku da Bolu pozelim srecan rodjendan i sve nabolje u novoj godinici![]()
Bole, srecan rodjendan! Aj' proviri pa se i pridruzi!![]()

Slazem se ja sa vama ali ne sa pausalizacijom. Vecinom su ljudi skloni da smeste sve pod isti kos.
Veliki sam protivnik uvek bio smrtne kazne, borila se moja generacija i uspela da u velikom delu sveta je izbaci.
Danas bi je ponovo vratio samo radi pedofila. Da postoji, drasticno bi pao i broj tih koji su...ne bolesni vec...nemam ime za to.
21.-i vek je vek kada ce mo sebe sami unistiti jer nista "sveto" vise nije, ponekad pomislim da nisam trebao da se borim u mladosti za ovo sto je izokrenuto od onoga sto smo hteli.
Hvala,hvala,ne kasnim mnogo![]()
Evo nov sam u kafanici,sta ce ko da popije?![]()

mimi's mom:S jedne strane imam ekstremno leve stavove tipa legalizacje homoseksualnih brakova i usvajanja dece s njihove strane, legalizacije marihuane, prostitucije... ali sam itekako za sto vise kazne za sve seksualne prestupnike (ukljucujuci i kastraciju) a narocito za pedofile.
Izvol'te![]()
Kazne za seksualne prestupnike,silovatelje i pedofile ili kastracija ili smrt!!! A za legalizaciju LGBTa ću da prećutim,tu mi je stav totalno kontra![]()
A znaš li zašto sam za legalizaciju homoseksualnih brakova? Nekad više harmonije ima u jednoj homoseksualnoj vezi nego u heteroseksualnoj a deci koju neko usvaja iz raznoraznih domova upravo to, ta harmonija fali. A domovi su puni i prepuni između ostalog i jer među heteroseksualnim kandidatima nema dovoljno odgovarajućih usvojitelja. Slično kao i razlozi zašto sam za legalizaciju marihuane i prostitucije-viši ciljevi su u pitanju. Kad se uvedu u sistem, moraće da se podvrgavaju redovnim lekarskim pregledima, da plaćaju porez kao i svi ostali građani umesto da budu u milosti i nemilosti makroa koji ih mlate i otimaju im sav novac. A trava će moći da se prepisuje u terapijske svrhe-znaš li koliki je spisak bolesti kod kojih je dala pozitivno terapijsko dejstvo, počev od moje multiple skleroze?

...ja malopre usla u kucu.
Znaci ne mogu da verujem koji sam baksuz....pao mi kamion na auto koji je bio parkiran lepo na parkingu.![]()
.gif)

...ja malopre usla u kucu.
Znaci ne mogu da verujem koji sam baksuz....pao mi kamion na auto koji je bio parkiran lepo na parkingu.![]()

Gde bas kamion sestoton . Barem da je cisterna NIS-a

.gif)
Evo, mi dobro, ja sam srecna sto ima dovoljno muskih za lopatanje.Kako je kod tebe? Kako su tvoji ljuti ridji zverovi? Sin je Jare maminog imena ne mogu da se setim... Sta jos ima kod tebe? Odavno se nismo sretale u ovom virtuelnom kutku svemira.

Moracu to da obavim za neke 2-3 nedelje, inace ce biti incestno leglo.
A ti studiras negde preko? Nisam u toku, odavno se bas nismo "sretale".