Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se ja sa vama ali ne sa pausalizacijom. Vecinom su ljudi skloni da smeste sve pod isti kos.
Veliki sam protivnik uvek bio smrtne kazne, borila se moja generacija i uspela da u velikom delu sveta je izbaci.
Danas bi je ponovo vratio samo radi pedofila. Da postoji, drasticno bi pao i broj tih koji su...ne bolesni vec...nemam ime za to.
21.-i vek je vek kada ce mo sebe sami unistiti jer nista "sveto" vise nije:sad2:, ponekad pomislim da nisam trebao da se borim u mladosti za ovo sto je izokrenuto od onoga sto smo hteli.

S jedne strane imam ekstremno leve stavove tipa legalizacje homoseksualnih brakova i usvajanja dece s njihove strane, legalizacije marihuane, prostitucije... ali sam itekako za sto vise kazne za sve seksualne prestupnike (ukljucujuci i kastraciju) a narocito za pedofile.

Hvala,hvala,ne kasnim mnogo :D

Evo nov sam u kafanici,sta ce ko da popije? :)

Joj, ja bih jedan beli caj, nesto sam bljak. :aha:

Izvol'te
belicaj_clip_image002.jpg

mimi's mom:
S jedne strane imam ekstremno leve stavove tipa legalizacje homoseksualnih brakova i usvajanja dece s njihove strane, legalizacije marihuane, prostitucije... ali sam itekako za sto vise kazne za sve seksualne prestupnike (ukljucujuci i kastraciju) a narocito za pedofile.

Kazne za seksualne prestupnike,silovatelje i pedofile ili kastracija ili smrt!!! A za legalizaciju LGBTa ću da prećutim,tu mi je stav totalno kontra ;)

Izvol'te
belicaj_clip_image002.jpg

Kazne za seksualne prestupnike,silovatelje i pedofile ili kastracija ili smrt!!! A za legalizaciju LGBTa ću da prećutim,tu mi je stav totalno kontra ;)

Ijao, hvala! :zskace: A znaš li zašto sam za legalizaciju homoseksualnih brakova? Nekad više harmonije ima u jednoj homoseksualnoj vezi nego u heteroseksualnoj a deci koju neko usvaja iz raznoraznih domova upravo to, ta harmonija fali. A domovi su puni i prepuni između ostalog i jer među heteroseksualnim kandidatima nema dovoljno odgovarajućih usvojitelja. Slično kao i razlozi zašto sam za legalizaciju marihuane i prostitucije-viši ciljevi su u pitanju. Kad se uvedu u sistem, moraće da se podvrgavaju redovnim lekarskim pregledima, da plaćaju porez kao i svi ostali građani umesto da budu u milosti i nemilosti makroa koji ih mlate i otimaju im sav novac. A trava će moći da se prepisuje u terapijske svrhe-znaš li koliki je spisak bolesti kod kojih je dala pozitivno terapijsko dejstvo, počev od moje multiple skleroze?

Pazi,za tu harmoniju se slažem donekle,ali za mene ne mogu da budu istopolni brakovi. Zašto nije bilo istopolnih brakova kada se čovek vodio instiktom? zato što to nije prirodna stvar. Današnji čovek ima sve što može da poželi , pa hajde da ekserimentiše malo. Da nije veštačke oplodnje ,kako bi se produžila ljudska vrsta da su svi brakovi istopolni? znaš da je moj stav da je pederluk bolest koja se leči batinama i još uvek stojim iza toga ;) A za legelizacju marihuane i prostitucije sam i ja , iako ne koristim nijedno od te dve ˝usluge˝ :D

Pazi, Lemi, za klince bi i dalje bila zabranjena, a proizvodnja, promet i upotreba strogo kontrolisani. Mislim, tako bi moralo da bude. A sto se tice istopolnih brakova, ponavljam, ne treba nikakva harmonija, dovoljni su mamlaz i guska bez kondoma da se napravi novi zivot. Kad bi vise sanse imalo da to dete usvoji neko iole normalan, manje bi abortusa bilo. A da li je nesto normalno ili ne,s ve dok o tome odlucuju dve odrasle samostalne osobe, ko smo mi da sudimo? Pa i pingvini su se sparili, dva muzjaka, u zoovrtu, cak su pokusavali da ukradu jaja hetero-parovima, ako se dobro secam!

...ja malopre usla u kucu.
Znaci ne mogu da verujem koji sam baksuz....pao mi kamion na auto koji je bio parkiran lepo na parkingu. :dash:

Негде си грешиле Евице... Ти знаш где. :zelenko3:

Требало би осигурање то да покрије. Мене је неки сљепац скуцао средином прошле године и све је било покривено, чак је и вишка било. z:D

Evo, mi dobro, ja sam srecna sto ima dovoljno muskih za lopatanje. ;) Kako je kod tebe? Kako su tvoji ljuti ridji zverovi? Sin je Jare maminog imena ne mogu da se setim... Sta jos ima kod tebe? Odavno se nismo sretale u ovom virtuelnom kutku svemira.

Zdravo, nisam u Srbiji, ali cujem da ga ima prilicno, prosto ne vredi cistiti, jer za pola sata izgleda ko da i nije bilo cisceno. Mada sad kazu da se topi..Ja sam dobro, ucim i tako...A Jaroslav i Bonita su mnogo lenji, narocito Bonita. Ostareli su, ali su dobro. Kaze mi otac, da zbog ovog snega samo ustaju da jedu i piju vodu, a ostatak vremena provode zavijeni u cebetu, iako su dugodlaki psi ;). Kako su vam mace?...Kako je vasa devojcica, zaboravila sam joj ime :/ ?...:)

Da, moja devojka vec, Milica, treba sad da je prebacujemo iz vrtica u predskolsko u skoli, na leto puni 6 godina. Maca Blondi trenutno je u teranju, po ceo dan imamo klanje okolo, ona i Mirko medjusobno, dva ogromna macora i Mirko medjusobno, na sve strane rasute dlake, sta da ti kazem, iz ciste lenjosti da ih sterilisem. :aha: Moracu to da obavim za neke 2-3 nedelje, inace ce biti incestno leglo. :( A ti studiras negde preko? Nisam u toku, odavno se bas nismo "sretale".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back