Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, moja devojka vec, Milica, treba sad da je prebacujemo iz vrtica u predskolsko u skoli, na leto puni 6 godina. Maca Blondi trenutno je u teranju, po ceo dan imamo klanje okolo, ona i Mirko medjusobno, dva ogromna macora i Mirko medjusobno, na sve strane rasute dlake, sta da ti kazem, iz ciste lenjosti da ih sterilisem. :aha: Moracu to da obavim za neke 2-3 nedelje, inace ce biti incestno leglo. :( A ti studiras negde preko? Nisam u toku, odavno se bas nismo "sretale".

Trenutno samo ucim ceski jezik u Brnu na kursevima, ali spremam i prijemni, pa cemo videti kako ce to proci. :)

Ja jutros engleske mafine, sad projice. Ebote, osecam se k'o Milka Canic sa nepismenim narodom. :dash:
pozrdav svima hteo bi da pitam imam stene dobermana 4 meseca i jako je mrzav jel zna neko kako da se malo ugoi jede dosta dobro kod mene je 7 dana ali mi izgleda dosta mrsavo.i hteo bi da kazem jos nesto usi su mu kupirane danas sam mu skinuo zavoj ljudo moi ono je strasno usi su mu pune gnoja koi je to veterinar uradio da mu oba uveta skroz zatvori da nemaju vazduha to smrdi hteo sam da povracam ispro sam mu usi i videcu za dan dva kako napreduju dal ce da gnoje naravno pale su mu usi kako koje vitamine da mu dajem da hrskavisa dobro zaraste da se usi usprave eto toliko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back