Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imali su klanove, nesto poput danasnjih copora.

- - - - - - - - - -

Khm...."to" nema kosku, šta god da su ti rekli...

Istraživanje Tanje Smit s Harvarda otkrilo je da je detinjstvo savremenih ljudi trajalo duže od neandertalskog. Proučavanjem zuba kod dece, ona je otkrila da su zubi neandertalaca rasli brže od zuba savremenog čovekla. Rast zuba povezan je sa ukupnim razvojem i pokazuje da su neandertalci imali ograničenu mogućnost da uče od roditelja i članova klana.

Koga je briga. Vidiš kako ko reaguje na nečiji post. Stabilna osoba lepo kaže "svakome na volju". A nestabilna osoba skače po sobi, po stolici, piše drhtavim rukama, pravi slovne greške, nervira se, širi histeriju i puca kao zvečka. Ja lepo kažem svakome na volju. Kolega, ja nikada neću jesti meso, mleko i jaja, ali ne teram nikoga da radi isto što i ja.

Bas tako, ali sam je zapoceo jutros razgovor o neandertalcima a sad nipodostava sta kazu istrazivanja naucnika sa Harvarda.

Što će reći da JESU jeli pretežno meso?

Jeli su meso konstantno, dodavali su neke biljke na obroke, na osam delova mesa islo je 2 dela biljne hrane. Povremeno su bili i kanibali.

- - - - - - - - - -

Jeste. Zabole me šta kaže bilo ko. To što neko kaže može da potvrdi lažni pečat "dva stručnjaka". Tako su neki doktori pre par godina "potvrdili" klako neki Indijac, mislim da se zove Hira Ratan Manek, nikada ništa ne jede. A novinari ga ulovili u McDonalds-u. Tuđe slušaj, svoje smatraj.

Mislim da je bio ispred restorana a ne u restoranu.

Ko priča o "vređanju sa klon naloga". Urnebesno, da puknem od smeha 24 puta :)

Ismejavanje "javnih ličnosti" koji to i nisu foto montažom se kosi sa svim etičkim normama, ali treba poznavati te norme da bi se shvatilo. Vidim, tipfelera kamara. Huja se probudila :)

Veliki Paša Sarajevski je zborio!

Odoše mi koke i jarani, niko bitan nije ostao...

Nisi ti nikakav bog, već niko i ništa. I ne umeš ništa da preuzmeš.

- - - - - - - - - -

Auh koliko ima na ovom svetu ćelavih, krezavih i ćoravih bogova, pa to je čudo jedno. Klinike plaču za njima. Nisam vernik, ali u Bibliji negde pšiše kako će se pojaviti mnoštvo lažnih proroka i bogova. Ovo je to vreme, kad svaka prčetina umišlja kako je bog. :rida:

Za tebe jesam.

Kamael, ignore je tatara. A moj pas Fritz neka pokaže neke stvari onome ko je ovde prvi iznosio, i onima koji su ovde iznosili, nečije ime i prezime, kao i podatke sa Facebooka. Šta je ko radio na Facebooku za to ovaj forum nije nadležan. A mene ovde niko neće progoniti zbog stvari koje pišem po Facebooku, ma da se sa nebom sastavio. Ne bio ja markgrof Nojzacki. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Da, ispred restorana...

Trreba biti poseban pa iznositi u disuksiji umesto stvari vezano za diskusiju necije privatne podatke. Imaso sam jedan takav slucaj prosle godine na Astrologiji a na Religiji mi clanovi sekti cuvaju postove u folderima.

Nisam te zvao da živiš sa mnom.
Nisam gej, a i oženjen sam.
Ako ti se ne sviđa kako izgledam, to je tvoj problem. Bitno je da se sviđam onima koji su mi bitni.
Ergo, svoje frustracije ispoljavaj na nekom ko misli da je važno šta ti kažeš.
Svoje selfije postavi sebi u dnevnu sobu.

Pogledajte prilog 378363

- - - - - - - - - -

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. Sve moje rečenice. Na mojim selfijima nema tegli. :hahaha1: Trasa gej parade prolazi pored tebe, a kod mene je čak i nema. Moja soba izgleda ovako nekako...

Pogledajte prilog 378364

Nisi ti nikakav bog već isgrustrirani prdac.

Za tebe : Bog

Za ljubitelje Walkig dead.

Poslednja emitovana epizoda šeste sezone je major failure.
Psihološka igra koja priprema još veću zavrzlamu.

Od zombi serije očekujem zombije, a ne trtljanje sa zarobljenima.

No, jedna stvar je izvukla epizodu, a to je ona kada otmičarka (antgonista) pita zarobljenu (protagonista) zašto toliko drhti, zašto se toliko boji, a ona joj odgovara da se ne boji smrti, niti zombija.
Odgovor čega se toliko boji nalazimo na kraju epizode, kada joj zarobljena, tik pre nego će je ubiti, kaže "bojim se ovoga" tj, dosta joj je više ubijanja ljudi. Znala je da će se osloboditi, i znala je da će ih sve pobiti.

Prajsles momenat u epizodi. No, za bolje shvatanje ovog mog napisanog treba pratiti seriju, naročito solidno izgrađene karaktere u istoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back