Brzi Allmighty
Aktivan član
- Poruka
- 1.465
Preporučujem:
Nakarute Natako i Jatemoto Nakomodi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Natakote Janakitu i Klatiote Janamuda - stari samurajiPreporučujem:
e pogle malo Manarudevojcice imate skladnu uniformu![]()
Baš sam se obradovao! I naravno, počeo sa čitanjem, da vidim kako to cenjene kolege rade (sa zanatskog aspekta) a ponajviše da vidim njihove uratke. 
Dže ste koke, evo Zoke inženjera razorodnih šejtanluka i pisane reči.
Danas sam se baš lepo obradovao.
Časopis, jedan od prestižnijih u regionu (u Hrvatskoj to su Marsonic i UBIQ, a imam me i u potonjem) mi je konačno došao u ruke. I to post ekspres kurirom.
U konkursu je pisalo da nema honorara, ni nadoknade, ali je nepisano pravilo da pisac dobije svoj autorski primerak.
Dakle, dobio ja podeblji paket, kad ono 3 primerkaBaš sam se obradovao! I naravno, počeo sa čitanjem, da vidim kako to cenjene kolege rade (sa zanatskog aspekta) a ponajviše da vidim njihove uratke.
Neka me milina obuzela kada sam video da moja novela stoji pokraj starih majstora žanrovske proze, čak onih iz regiona, a i sjajnih, novih, koji polako ali sigurno grade svoje ime![]()

I da ne zaboravimo Nakitu Misedi, čiji opus svima izmami osmeh na lice...

I da ne zaboravimo Nakitu Misedi, čiji opus svima izmami osmeh na lice...

Vidim popularni japanci danas...![]()

Kako tužno, a kako istinito...

Moris Ševalije de PizdolizakIma i francuza: Žene Selepe Napare
Dže ste koke, evo Zoke inženjera razorodnih šejtanluka i pisane reči.
Danas sam se baš lepo obradovao.
Časopis, jedan od prestižnijih u regionu (u Hrvatskoj to su Marsonic i UBIQ, a imam me i u potonjem) mi je konačno došao u ruke. I to post ekspres kurirom.
U konkursu je pisalo da nema honorara, ni nadoknade, ali je nepisano pravilo da pisac dobije svoj autorski primerak.
Dakle, dobio ja podeblji paket, kad ono 3 primerkaBaš sam se obradovao! I naravno, počeo sa čitanjem, da vidim kako to cenjene kolege rade (sa zanatskog aspekta) a ponajviše da vidim njihove uratke.
Neka me milina obuzela kada sam video da moja novela stoji pokraj starih majstora žanrovske proze, čak onih iz regiona, a i sjajnih, novih, koji polako ali sigurno grade svoje ime![]()

a Španac?
Žak Lizak
de si Tes![]()

Ooooo Tesssss...![]()

a Španac?
Don Pedro de la Senaguzi
Evo doma, ljencarim, sama. Ne moze bolje
- - - - - - - - - -
Tuuu saaam![]()