teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
Na mene uvek možeš računati.
Racunam..trebat ces mi i kod mnozenja ...i kod oduzimanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na mene uvek možeš računati.

Racunam..trebat ces mi i kod mnozenja ...i kod oduzimanja![]()
Jedan dan pise da se gadi mesa, drugi dan da se ne gadi. Juce navodi kako se trudi hraniti biljkama, a danas obrce navodeci za ljude koji se hrane plodovima da su kreteni.
Ni sama ne zna gde se nalazi i pripada.
- - - - - - - - - -
Vegan ne seksa zenu mesojed jer mesojedi mirisu na kilometar, znoj je jaci.
sjecas se, ja sam ona koja pije kokosovo mlijeko iz tetrapaka ? 

Jedan dan pise da se gadi mesa, drugi dan da se ne gadi. Juce navodi kako se trudi hraniti biljkama, a danas obrce navodeci za ljude koji se hrane plodovima da su kreteni.
- - - - - - - - - -
Zamijenio si me s Alex.sjecas se, ja sam ona koja pije kokosovo mlijeko iz tetrapaka ?
Jedem i meso i voce i povrce. Mislim da je uravnotezena prehrana najzdravija.
Postujem ako netko odbija jesti meso, dapace vjerujem da je to vrijedno divljenja...ali sve ovo tvoje kritiziranje drugih, omalozavanje jer ne idu tvojim putem ti anulira plusice na racun veganstva, djelujes kao Jehovin svjedok.
Plus sto mi sex s tobom ne bi pao na um ni da si posljednji na svijetu s onom stvari koja funkcionira, tvoja bahatost je totalno neprivlacna.
Bez ljutnje, razgovaramo, lijep pozdrav.![]()

Ljubomoran? Zavidiš?
A zašto se onda upucavaš Alexani na pp?
- - - - - - - - - -

Ljubomoran? Zavidiš?
Respect!
Tess, da nećeš do Bg?![]()

Rekao bih da je dzeki ispoljio ljubomoru u par navrata, bar se to videlo po postovima.
Zato sto joj je vreme za promene.
Rekao bih da je dzeki ispoljio ljubomoru u par navrata, bar se to videlo po postovima.
Kamaelčiću, ne učitavaj gluposti... zašto bih ja bio ljubomoran, i na koga?
Da pređe na šargarepu? Alex?
Ti nisi normalan!!
Hahahahahahahahaha...

Na malo...ovaj....puno....mesa ?![]()
Znači, kupi kompas batice...potpuno si pogubljen...
Na jaceg i pametnijeg od tebe.

Postovi stoje, devojke su ga smirivale u kafani pre neko vece kad je planuo. On pita mene zbog cega je ljubomoran, treba to pitati sebe a ne mene.

Postovi stoje, devojke su ga smirivale u kafani pre neko vece kad je planuo. On pita mene zbog cega je ljubomoran, treba to pitati sebe a ne mene.
Sanjaj, dete moje, sanjaj... Tvoja pamet ovde je dovoljno iskazana, a jačina... tu sam, u NS, dođi. Možemo da obaramo ruke, da bacamo kamen s ramena, a mogu i da te izduvetam da ne znaš kako se zoveš ali nasilje nije deo moje prirode.
Video sam ti fotke, žgoljav si kao svaki vegan. Od jednog čvegera bi pao u nesvest
![]()
Sanjaj, dete moje, sanjaj... Tvoja pamet ovde je dovoljno iskazana, a jačina... tu sam, u NS, dođi. Možemo da obaramo ruke, da bacamo kamen s ramena, a mogu i da te izduvetam da ne znaš kako se zoveš ali nasilje nije deo moje prirode.
Video sam ti fotke, žgoljav si kao svaki vegan. Od jednog čvegera bi pao u nesvest
- - - - - - - - - -
Evo ga opet učitava i sanja. Ili tumači kako mu odgovara
Još uvek je ljut što mi je Aleks prepričala njegovo upucavanje.
Kao, ja sam zao, voleo bi da joj miriše kosu, ima kamare para i još sto urnebesnih izjava!
![]()
Za tebe sam nedosanjani san, odatle i frka jer sam i izgledom bolji a ne samo pamecu i snagom. Tacno je da nemam holesterol ali imam i tezinu i visinu.
I slike su mi za razliku nod tvojih normalne, slikam samo sebe kako to i ide kod ljudi dok si ti kacio sebe pored zgazenog fazana. Treba biti mozak pa kaciti tako nesto na drustvene mreze.