Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Ako netko jede meso i lijepi slike onog sto jede, ne vidim u cemu je mrznja. Onda je mrznja i kad ti kazes da volis brokulu i stavis sliku brokule.
-Kako on moze nesto zabraniti ? On mozda moderator ? Nije.
-dokazi da nije u pravu, zalijepi tu sliku.
-Sportski duh je jako bitan, ako ti se odmjeravaju snage-izvoli, ako ne-nemoj.

Obracam se svima. Prekinite s gluparijama. Dodji i zezaj se ili ne dolazi. Nisam ja tu da odredjujem tko ce doci a tko ne, ovo je samo topla preporuka. Kuzis ? :)

Ma on je samo beznačajni glasnogovornik.

Hahahaha :)

Ja sam Džek, miljenik koka i jarana. Sve vreme smo se lepo zezali i družili, dok se nisi ti pojavio. i tako je svaki put.

Ti si podložan manipulacijama i drugi upravljaju sa tobom.

Širiš laži, pretiš, hvališ se da si faca, a na kraju ne smeš ni sliku da okačiš. Jer si ružan ko lopov, usukan kao masna kravata i žgoljav kao mršava kokoš. Video sam.
Sada znamo ko si ti.

- Hejter
- Lažov na kub
- Patetik koji se upucava ženama na PP i okreće ih protiv jarana
- Marioneta koja prima instrukcije na PP
- Ljubomorni i emocionalni patuljak kome je krivo što ne ume da se druži.

NA Fb smo već počeli da pravimo viceve o tebi.

- - - - - - - - - -

Da ja postavim večeru, pravu za ljudine!

B-Punjena-paprika1.jpg

No comment..sledeće je da se odriče svog mentora?

Nema on kapaciteta za to.
Treba patuljka totalno ignorisati i prijavljivati svaki post. Pokušali smo finim jer smo prave ljudine, ali nekima ne vredi.
Proveren je taj recept.

Sizife, molim da se reaguje i pregleda istorijat njegovog hejtovanja, kao i da se uzme u obzir opservacija da svaku našu finu komunikaciju, druženje i zezanje ovde usere svojim pokušajima ponižavanja, vređanja i svađanja, i to isključivo kada ti nisi na forumu.

Zahvaljujem.

Dobro jutro koke i jarani, evo Zoke inženjera mesnih peksimeta i osmišljavanje kafanskih naziva!

Lepo pajkili, fino sanjali? Nadam se da je nešto erocko u pitanju!

Danas u nove radne pobede, i ne zaboravite dnevnu dozu proteina.
Evo samo deo toga:

_sp-nostalgija-lebac-i-mast.jpg

I da lakše ode niz ždrelo, mada, masti ne teba podmazivanje...

shutterstock_94067311.jpg

Dakle, nigde bez fruštuka, najvažnijeg obroka! Predloženo je samo brzinska varijanta i daleko je od pravog doručka u kojem treba da budu jaja, slanina, kobasice, pecivo ili hleb, namazi i nešto da se popije. Može rakija pre nego se prekrstite i zagazite, za dezinfekciju ždrela i cirkulaciju, a uz klopu mleko, čaj, koka kolu, ko šta voli :)

Новинари...
Некад је то била угледна професија...
Данас којекакве Аделарде пишу о "селебритијима"...
Или балавци од 18 на пракси каче Гугл транслејт преводе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back