Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan dan pise da se gadi mesa, drugi dan da se ne gadi. Juce navodi kako se trudi hraniti biljkama, a danas obrce navodeci za ljude koji se hrane plodovima da su kreteni.

Ni sama ne zna gde se nalazi i pripada.

- - - - - - - - - -

Vegan ne seksa zenu mesojed jer mesojedi mirisu na kilometar, znoj je jaci.

Zamijenio si me s Alex. :) sjecas se, ja sam ona koja pije kokosovo mlijeko iz tetrapaka ? :)
Jedem i meso i voce i povrce. Mislim da je uravnotezena prehrana najzdravija.
Postujem ako netko odbija jesti meso, dapace vjerujem da je to vrijedno divljenja...ali sve ovo tvoje kritiziranje drugih, omalozavanje jer ne idu tvojim putem ti anulira plusice na racun veganstva, djelujes kao Jehovin svjedok.

Plus sto mi sex s tobom ne bi pao na um ni da si posljednji na svijetu s onom stvari koja funkcionira, tvoja bahatost je totalno neprivlacna.

Bez ljutnje, razgovaramo, lijep pozdrav. :)

Jedan dan pise da se gadi mesa, drugi dan da se ne gadi. Juce navodi kako se trudi hraniti biljkama, a danas obrce navodeci za ljude koji se hrane plodovima da su kreteni.

- - - - - - - - - -

Ljubomoran? Zavidiš?
A zašto se onda upucavaš Alexani na pp?

Zamijenio si me s Alex. :) sjecas se, ja sam ona koja pije kokosovo mlijeko iz tetrapaka ? :)
Jedem i meso i voce i povrce. Mislim da je uravnotezena prehrana najzdravija.
Postujem ako netko odbija jesti meso, dapace vjerujem da je to vrijedno divljenja...ali sve ovo tvoje kritiziranje drugih, omalozavanje jer ne idu tvojim putem ti anulira plusice na racun veganstva, djelujes kao Jehovin svjedok.

Plus sto mi sex s tobom ne bi pao na um ni da si posljednji na svijetu s onom stvari koja funkcionira, tvoja bahatost je totalno neprivlacna.

Bez ljutnje, razgovaramo, lijep pozdrav. :)

Respect!

Tess, da nećeš do Bg? :per:

- - - - - - - - - -

Hahahahaha.

Mislim da je rešena ona misterija zašto antički kipovi imaju male ćune :)

Na jaceg i pametnijeg od tebe.

Sanjaj, dete moje, sanjaj... Tvoja pamet ovde je dovoljno iskazana, a jačina... tu sam, u NS, dođi. Možemo da obaramo ruke, da bacamo kamen s ramena, a mogu i da te izduvetam da ne znaš kako se zoveš ali nasilje nije deo moje prirode. :)

Video sam ti fotke, žgoljav si kao svaki vegan. Od jednog čvegera bi pao u nesvest :)

- - - - - - - - - -

Postovi stoje, devojke su ga smirivale u kafani pre neko vece kad je planuo. On pita mene zbog cega je ljubomoran, treba to pitati sebe a ne mene.

Evo ga opet učitava i sanja. Ili tumači kako mu odgovara :)

Još uvek je ljut što mi je Aleks prepričala njegovo upucavanje.
Kao, ja sam zao, voleo bi da joj miriše kosu, ima kamare para i još sto urnebesnih izjava!

:)

Sanjaj, dete moje, sanjaj... Tvoja pamet ovde je dovoljno iskazana, a jačina... tu sam, u NS, dođi. Možemo da obaramo ruke, da bacamo kamen s ramena, a mogu i da te izduvetam da ne znaš kako se zoveš ali nasilje nije deo moje prirode. :)

Video sam ti fotke, žgoljav si kao svaki vegan. Od jednog čvegera bi pao u nesvest :)

Za tebe sam nedosanjani san, odatle i frka jer sam i izgledom bolji a ne samo pamecu i snagom. Tacno je da nemam holesterol ali imam i tezinu i visinu.

I slike su mi za razliku nod tvojih normalne, slikam samo sebe kako to i ide kod ljudi dok si ti kacio sebe pored zgazenog fazana. Treba biti mozak pa kaciti tako nesto na drustvene mreze.

- - - - - - - - - -

Evo ga opet učitava i sanja. Ili tumači kako mu odgovara :)

Još uvek je ljut što mi je Aleks prepričala njegovo upucavanje.
Kao, ja sam zao, voleo bi da joj miriše kosu, ima kamare para i još sto urnebesnih izjava!

Ne daj se isprovocirati.
On i znaš-već-ko, se stalno dogovaraju šta će i kako će...
Ali, ispostavlja se da baš i nemaju nekih potencijala.
Da rezimiram:
Uvrede, skaredne optužbe, stalking, zagovaranje jednih stavova, da bi na pp muvali tuđu ribu.
I protiv takvog šljama misliš da treba prljati ruke?

Treba ignorisati trola i nastaviti zezanje.

Njemu u stvari smeta što mi umemo lepo da se družimo, jako je ljubomoran i željan pažnje. Usamljen je jer se svim ženama ovde udvara. Patetično ali i tužno.
Pomogao bih mu da nije zao i pokvaren, integrisao bih ga u ekipu koja bi ga prihvatila, ali svojim zlom je dupetom zatvorio sva vrata.

Za tebe sam nedosanjani san, odatle i frka jer sam i izgledom bolji a ne samo pamecu i snagom. Tacno je da nemam holesterol ali imam i tezinu i visinu.

I slike su mi za razliku nod tvojih normalne, slikam samo sebe kako to i ide kod ljudi dok si ti kacio sebe pored zgazenog fazana. Treba biti mozak pa kaciti tako nesto na drustvene mreze.

Gledao si moje slike? Zgažen fazan? Dajj link!

E, ajde da okačimo ovde svoje slike, smeš? A?
Ne, ne smeš, jer se stidiš svog odraza :)

Elem, video sam te na slici. Užas, kao da te poplava izbacila, ali nisi ti kriv za to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back