- Poruka
- 66.355
Brzi, šta misliš o ovome - "Torta Cubana" - pljeskavica, hot dog, topljeni sir, šunka, povrće, jaje.... ubica jednom rečju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ideje, neka promućurna ženska može da otvori ordinaciju za orgazmičnu masažu penisa, po sličnom ključu.
Odoh da pravim čili pasulj
Naučila me drugarica koja je živela u Paragvaju
Koj oće recepAt mož na PP
I to posle

Ijao, kad se vratiš, ima da budeš ko novPresuda:
Selters, 28 dana, opterećenje 50%
Zarasta po planu.

Sad gledam nešto, do Jalte 24h vožnje... mnogo bre baćko, daleko... jedino avionom, al' ja sam seljak čovek, volem svojim kolima na more.Sada mogu i more da planiram...čujem da je Krim jako povoljan...
Presuda:
Selters, 28 dana, opterećenje 50%
Zarasta po planu.

Gdje nam preporučaš?... ove godine ja odoh na Krf, ali slijedeće mislim stvarno da lobiram za Lijepu Našu!A lijepa nasa ?? Dodjite k nama, ostavite kune !![]()

Sve ce to tess izlijeciti
- - - - - - - - - -
A lijepa nasa ?? Dodjite k nama, ostavite kune !![]()

Ja pravio nekidan, ali ne čili, već običan pasulj.
Operacija uspela...ma domaća hrana je zakon-pasulj, kupus, paprike, sarma...
Primamo mi sve valute
A ja dajem najbolju terapiju, ima da letis nakon mene...nece ti trebati red bull![]()
Primamo mi sve valute
A ja dajem najbolju terapiju, ima da letis nakon mene...nece ti trebati red bull![]()

Ćao T.
Šta ima?
Gdje nam preporučaš?... ove godine ja odoh na Krf, ali slijedeće mislim stvarno da lobiram za Lijepu Našu!![]()
Cmok :-)
Sve ja tebi verujem....
Eto mene kod tebe na leto...![]()

Tooo, mudro !
Otoci Vis, Brac ili cijeli potez od Splita do Makarske. (sva ova mala mjestasca Duce, Dugi rat, Omis) Moze i Opatija.
- - - - - - - - - -
Cmmmmmmok !

Moźe! Lijepa tvoja je moj izbor...![]()

Primamo mi sve valute
Cmok :-)

Tooo, mudro !
Otoci Vis, Brac ili cijeli potez od Splita do Makarske. (sva ova mala mjestasca Duce, Dugi rat, Omis) Moze i Opatija.
- - - - - - - - - -
Cmmmmmmok !
- - - - - - - - - -
Samo ti ponesi Eura i nista ne brini![]()